Friday, August 19, 2016

Siapa Pernah Makan Vitamin C Sustained Release Shaklee??

assalamualaikum lovelies
Salam Jumaat Penghulu hari

Sebelum ni kan Cik Fit tak pernah teringin pun nak consume apa-apa Produk Shaklee.
Dan tak pernah teringin pun buat bisnes Shaklee ni.
Bukan takde kawan-kawan Cik Fit ni buat Shaklee.
Tapi sikit pun tak tergerak hati nak cuba.

Tapi Cik Fit mula jatuh cinta dengan Produk Shaklee sejak buat Bisnes Spa Bergerak #thewalkingbeauty
Kenapa??
Sebab Bisnes ni dihasilkan dari pengasas yang menjual produk Shaklee tau.
So semua produk untuk buat #spabergeraktanpakedai ni guna 100% Produk Shaklee.
Selama ni tak pernah tau pun Shaklee ada produk Skincare.
Tapi semenjak terjebak dengan Bisnes Spa Bergerak ni tau kewujudan Skin Care Shaklee.

Lepas tu baru tergerak hati nak cuba makan Supplement Shaklee.
Produk pertama Cik Fit beli adalah Sustained Release Vitamin C.
Dah hampir 6 bulan makan.
Dan setiap kali pergi rumah orang buat facial Customer akan tegur cantikla kulit awak.
Hihihi..malu kejap..(blushing...)

Cik Fit tak ambik apa-apa Supplement pun kecuali Vitamin C Shaklee je.
Lepas tu demam pun dah kurang. Selalu setahun mesti 2-3 kali akan demam.
Tapi sekarang ni sekali je tu pun kejap je dah baik.

I LOVE SHAKLEE.
Mmmuahh ciket.

Saturday, December 12, 2015

PERNIAGAAN SPA BERGERAK TANPA KEDAI

BINA PERNIAGAAN SPA BERGERAK TANPA KEDAI
Fenomena Baru Yang Bakal Mengubah Cara Perniagaan SPA di Malaysia.


✔ Anda berhasrat memiliki Home Spa anda sendiri??

✔ Anda berminat dengan perniagaan SPA tetapi tiada modal yang besar??

✔ Anda ingin menjalankan perniagaan dari rumah tetapi tidak tahu perniagaan apa yang hendak dijalankan??

✔ Anda seorang yang bekerja full time dan ingin memulakan perniagaan dari rumah secara part time??

✔ Anda seorang surirumah yang sedang mencari perniagaan yang boleh dijalankan dari rumah secara sampingan??

✔ Anda seorang graduan yang masih belum memperoleh sebarang pekerjaaan dan ingin mencari duit untuk meneruskan kehidupan??

✔ Anda seoarang pelajar IPT yang ingin menjalankan perniagaan sampingan untuk menampung duit poket anda??

✔ Atau anda seorang pengusaha SPA tetapi dibelenggu dengan hutang dek kerana tiada pelanggan dan terpaksa membayar sewa kedai yang tinggi??



Semua persoalan anda akan terungkai dengan mengikuti
“Kursus SPA Facial Teori & Praktikal”
 secara PERCUMA !!!

Anda juga akan akan turut dilengkapkan dengan:-

✔ Pelajari Teknik "Face Massage" secara PERCUMA
✔ Barangan asas untuk memulakan SPA secara PERCUMA
✔ Bimbingan & Support Group yang berterusan secara PERCUMA
✔ Modul Latihan secara PERCUMA
✔ Sijil Penyertaan secara PERCUMA

“Fast Action & Fast Result” dan dengan bermodalkan sekurang-kurangnya RM350-RM770 sahaja, anda sudah mampu untuk bermula dan memiliki "SPA Bergerak Tanpa Kedai" anda sendiri!!

Jika anda berdaftar sekarang, anda boleh memiliki kesemua teknik-teknik, strategi pemasaran, cara pikat pelanggan, bagaimana menjana pendapatan agar duit masuk hari-hari dan paling penting...

Dengan menyertai Group kami, kami jamin anda mampu untuk jana duit hari2!!

---------------------------------------
Perkongsian dari mereka yang sudah menjalankan perniagaan SPA Tanpa Kedai:

"Selepas saya sertai Program ini, saya terus war2kan di Facebook. Dalam sehari, saya sudah terus dapat 3 orang customer untuk booking. Dah terus dapat RM100++. Alhamdulillah"
 - Pn Aisyah, Surirumah



"Alhamdulillah home Spa mobile baru buat firstime dah bnyak sambutan. Mudah2an rezeki berterusan"
 - Kak Risah, Sabah
---------------------------------------


Wow!! Best bukan???
Kepada yang serius sahaja, sila hubungi kami untuk makluman lanjut.

SMS / WHATSAPP +60195706565




Monday, December 7, 2015

MENJANA PENDAPATAN MELALUI PERNIAGAAN ‘SPA TANPA KEDAI’



Selamat pagi darlings.
haa..kita kembali dengan entry terbaru pasal Perniagaan Tanpa Kedai ni.
Mesti korang tertanya-tanya kan macam mana nak menjana pendaptan melalui Perniagaan Spa Tanpa Kedai ni
Jom kita tengok apa kelebihan dan bagaimana kita dapat menjana pendapatan yang lebih dengan Perniagaan Spa Bergerak ni.
 

BAGAIMANA MENJANA PENDAPATAN MELALUI PERNIAGAAN ‘SPA TANPA KEDAI’

Melalui Projek The Walking Beauty ini, peserta akan diajar sehingga MAMPU untuk menjana 2 PENDAPATAN:

  1.   PENDAPATAN AKTIF (short term income)
  2.   PENDAPATAN PASIF (long term income)

PENDAPATAN AKTIF:
  • Dengan memperuntukkan hanya 1-3 jam sehari, peserta mampu untuk memperoleh sehingga RM150/Hari atau RM3,000/Bulan melalui teknik2 yang akan diajar.

PENDAPATAN PASIF:
  • Dengan kemahiran (skills) yang diajar, setiap peserta mampu untuk melahirkan agen2 di bawah SPA mereka dan proses ‘recurring income’ akan mula berlaku.

Recurring Income’ adalah unlimited (boleh mencecah sehingga  RM10,000 sebulan atau lebih);  selagi mereka terus komited dalam membantu menambah nilai hidup orang lain.


The More You Give, The More You Get

Haa..macam mana mudah kan
Spa bergerak ni sangat fleksible
kita yang tentukan bila dan di mana kita nak buat Facial.  
Okay jom kita tengok pulak kenapa BISNES SPA TANPA KEDAI ni sangat MENGUNTUNGKAN! 


MENGAPA PERNIAGAAN SPA TANPA KEDAI ; BISNESS YANG SANGAT MENGUNTUNGKAN 
  1.  Permintaan untuk Home SPA sedang meningkat pada masa kini.
  2. Boleh dijalankan di mana2 walaupun sedang bercuti.
  3. Tiada risiko untuk bankrup kerana modalnya sangat kecil.
  4. Tidak perlu berhutang dengan bank untuk membuka kedai dan membeli peralatan SPA.
  5. Boleh dimulakan secara sambilan di hujung minggu.
  6.  Bisness ini mudah dibina, fleksibel dan risiko untuk gagal rendah (amat sesuai buat wanita yang sudah mempunyai anak & keluarga).
  7. Hasil keuntungan lebih besar kerana tidak perlu sewa kedai & upah pekerja. 
Haa..macam mana
Mudah kan
Fleksible dan modal yang sangat minima
Tujuan utama Projek ni adalah membina SPA TANPA KEDAI dengan modal serendah-rendahnya
Tengok tak betapa bagusnya objektif utama PERNIAGAAN ni  
Okay apa yang korang akan dapat lepas sertai Projek TWB NI
Jom tengok dulu
.
.
.
.
   

APA YANG ANDA AKAN DAPAT JIKA MENYERTAI PROJEK “THE WALKING BEAUTY”
  1. Anda akan diberi latihan “Kursus SPA Facial Teori & Praktikal” secara PERCUMA.
  2. Anda akan pelajari Teknik "Face Massage" secara PERCUMA.
  3. Bimbingan & Support Group yang berterusan secara PERCUMA.
  4. Anda akan dibekalkan dengan Modul Latihan secara PERCUMA.
  5. Tips2 M.E.S.T.I Berjaya, Rahsia Pikat Pelanggan, Rahsia Urus Duit dari Keuntungan Bisness secara PERCUMA.
  6. Sijil Penyertaan secara PERCUMA.
  7. Barangan ASAS untuk memulakan BISNESS SPA (anda sudah boleh mulakan bisness anda sejurus selepas tamat kursus!)

BERAPA MODAL YANG DIPERLUKAN UNTUK MENYERTAI PROJEK “THE WALKING BEAUTY”

HANYA RM750 SAHAJA!!!
  • Bayangkan, dengan hanya bermodalkan tidak sampai RM1,000 pun, anda sudah MAMPU miliki SPA atas nama ANDA SENDIRI!!!
  • Kos ini adalah harga untuk barangan SPA. Kursus SPA diberi secara PERCUMA (jika di luar, ianya mencecah RM1K++ untuk yuran kursus sahaja), tetapi di dalam Projek ini, kami berikan ia secara percuma khas untuk anda.                                        
Jangan risau, kami akan ajar anda bagaimana anda MAMPU untuk dapatkan semula modal anda dalam masa sebulan dan bulan seterusnya adalah NET PROFIT atau keuntungan bersih untuk anda..


Sertai kami untuk mulakan perniagaan SPA TANPA KEDAI tanpa mengeluarkan modal besar melalui Projek The Walking Beauty!!!


Jika anda berminat untuk menjadi salah seorang dari ahli Team The Walking Beauty, sila hubungi:

Nurfitriah di talian +60195706565

Facebook: Batrisya Amylea
Page Spa : NUR d Beauty Spa

Wednesday, December 2, 2015

SIAPA PATUT SERTAI PROJEK "THE WALKING BEAUTY" ?



 Selamat pagi uuoollss.
Haa seperti yang dijanjikan entry terbaru pasal "The Walking Beauty" aka TWB
Kenapa TWB ni sangat fun?
Siapa yang perlu join?
Sebenarnya kan projek ni terhasil melalui cara yang sangat indah tau
kenapa Nur cakap macam ni?
Tercetusnya idea dan ilham TWB ni adalah untuk membantu golongan wanita-wanita di luar sana menjana pendapatan yang mudah dan tidak terbeban.
Pengasas TWB ni adalah akak Ainul 
Beliau dapat ilham nak buat Spa Bergerak ni lepas buat Solat Tahajud
Di mana beliau sangat-sangat perlukan jalan untuk bantu anak-anak didik beliau berjaya seperti beliau sekarang.
Tau tak akak Ainul ni bekas engineer tau
Ibu kepada 3 anak yang sangat comel
indah sangat cara Allah nak bagi jalan pada Akak Ainul ni
Sebenarnya NUr join TWb ni bawah didikan adik Akak Ainul ni tau
nama dia Tiera (boleh la usha-usha ye..hihi)
sekarang adik dia pun dah jauh ke depan dan berjaya dengan Projek TWB ni
Mana tak nya dapat Instant cash walau ke mana pun dia bergerak
even pergi bercuti ke Melbourne baru ni pun still boleh jalankan facial bergerak ni tau
Hebat sangat kan!

Ok jom kita tengok siapa yang berpotensi nak sertai projek TWB ni.
              
SIAPA YANG PATUT SERTAI PROJEK "THE WALKING BEAUTY" 

Ada 8 golongan sasaran yang PATUT menyertai projek ini:

  1. Wanita yang berhasrat memiliki Spa sendiri.
  2. Mereka yang berminat dengan perniagaan SPA tetapi tiada modal yang besar.
  3. Mereka yang  ingin menjalankan perniagaan dari rumah tetapi tidak tahu perniagaan apa yang hendak dijalankan.
  4. Mereka yang bekerja 'full time' dan ingin memulakan perniagaan dari rumah secara 'part time.'
  5. Para surirumah yang sedang mencari perniagaan yang boleh dijalankan dari rumah secara sampingan.
  6. Para graduan yang masih menganggur dan ingin mencari duit untuk meneruskan kehidupan.
  7. Pelajar IPT yang ingin menjalankan perniagaan sampingan untuk menampung duit poket di kolej.
  8. Atau pengusaha SPA  sendiri yang dibelenggu dengan hutang dek kerana tiada/ kurang pelanggan dan terpaksa membayar sewa kedai yang tinggi.


Haa..dah tengok ke korang golongan mana? (^_^) 


Korang tau tak sekarang ni kan PERMINTAAN HOME SPA dah makin MENDAPAT SAMBUTAN dan MENJADI TREND MASA KINI 

  • Ramai sangat wanita-wanita yang nak ber SPA ni tak ada masa nak pergi SPA.Dorang ni lebih suka SPA dibuat kat rumah sebabnya masa lebih fleksibel.
    • Lepas tu suri rumah yang teringin nak buat SPA tu mestila tak boleh nak tinggal anak-anak kan so dorang lebih suka kalau SPA boleh dibuat di rumah dorang
    •  Ramai juga yang beranggapan yang SPA di kedai ni harga terlalu mahal. Tapi korang tak perlu risau sebab apa Mobile Spa kita ni harga sangatlah mampu milik tau
    • Wanita-wanita kat luar ni lebih selesa SPA di rumah berbanding kedai atas faktor keselamatan, keselesaan dan masa 
    • Oleh itu HOME SPA adalah satu alternatif buat semua wanita yang ingin menjaga kecantikan tetapi TIDAK TAHU atau TIDAK MAMPU disebabkan kekangan ekonomi.

    Nak tau tak?
    Sebenarnya kan dengan Projek TWB ni korang boleh menjana 2 income tau
    1. PENDAPATAN AKTIF (short term income
    2. PENDAPATAN PASIF (long term income)

    Haa..nak tau ke macam mana?

    jeng..jeng..

    Nantikan di next entry tau.
    Hihi 
    =)
        
    NAK TAHU LEBIH LANJUT WA 0195706565
    Pemilik Home and Mobile Spa


    Monday, November 30, 2015

    THE WALKING BEAUTY PROJECT


    Dah lama tak update blog kesayangan ni
    rinduuunyaa ^_^
    Banyak benda yang jadi dalam hidup kebelakangan ni
    Tak sempat nak update pun
    takpa mulai hari ini setiap benda yang jadi kita akan kongsikan bersama ye.

    Sebenarnya Nur nak cerita kat semua tau
    Projek terbaru yang Nur baru dapat
    Serius sangat fun
    Disamping dapat berseronok dapat pulak instant cash!
    serius tak tipu tau.

    Nak tau apa dia?
    haaa...


    APA ITU THE WALKING BEAUTY PROJECT?

    Projek The Walking Beauty adalah suatu projek SPA TANPA KEDAI yang direka khas untuk membantu golongan wanita yang sedang tercari2 sebuah perniagaan yang MUDAH, SIMPLE, FUN tetapi mampu memberi pulangan yang sungguh luar biasa.

    Melalui Projek The Walking Beauty ini, peserta akan diajar bagaimana mereka MAMPU untuk Memiliki SPA Sendiri dengan kos yang sangat minima tetapi mampu menjana pendapatan sehingga 4-5 angka sebulan Hanya Dari Rumah.

    Bukan itu sahaja, peserta malah akan diajar bagaimana menjana pendapatan agar duit masuk hari2 dan berpeluang mendapat "Recurring Income" melalui agen2 yang dilahirkan di bawah nama SPA mereka sendiri.


    Melalui Projek The Walking Beauty ini, setiap peserta akan diberi latihan secara PERCUMA dan diberi peralatan asas untuk memulakan perniagaan SPA.



    Ok sedikit intro la pasal Projek The Walking Beauty ni.
    Nak tau lebih lanjut pasal Projek ni?
    Haaa..tunggu la next entry tau.
    Kita akan kupaskan siapa yang sesuai untuk sertai Projek ni bersama-sama saya!



    bye peeps
    =)

    Friday, January 17, 2014

    Tahun Baru Azam BAru

    Salam peeps
    wah dah lama gila tak update blog..
    bz gila kot..hihi

    Alhamdulillah tahun 2013 dah lepas maka di tahun baru ni Bat ada azam baru la yang perlu dicapai..hihi
    So far business kecik-kecik tahun 2013 makin berkembang..Alhamdulillah
    This year dah start planning nak besarkan sikit business..hihi
    Hope u all dapat la support.. Hihi

    Walaupun lama tak update blog..blog tetap sentiasa di hati..
    Kerana blog ni merakam segala suka-duka hidup Bat..hihi

    Just enjoy the pic okay.. =)





    Pada yang berminat bolehlah layari :
    FB : NfhStyleCollection
    Instagram : @batrish175


    xoxo
     

    Blog Template by batrisyaamylea BloggerCandy.com