Monday, September 19, 2016

SET KESIHATAN JANTUNG SHAKLEE

Assalamualaikum peeps
Hari ni Cik Fit nak kongsi sikit tips Mencegah Masalah Jantung ketika muda lagi ni 
Ramai sebenarnya yang ambil mudah mengenai benda ni tau
Sebab apa Cik Fit kata macam tu?

haa...opkos la sebab orang Malaysia ni sangat mewah dan kaya dengan pelbagai makanan
Faham-faham je la lauk pauk yang kita makan tu actually banyak sangat minyak dan lemak 
Lepas tu orang kita pula makan tak ingat dunia haa..hihi
Tak salah sebenarnya nak makan
Tapi kena control juga tau tambah-tambah bila usia dah makin meningkat
Bak kata pepatah omputih ni

"PREVENTION IS BETTER THAT CURE"

Cegahlah sebelum terlambat 

"DAH TERHANTUK BARU NAK TERNGADAH"
TIADA GUNA LAGI 
ACEEWAHH (^_^)



 Haa siapa kata orang tua je boleh sakit jantung?
Orang muda pun boleh tau
Kalau dah makan Nasi Kandar hari-hari dan setiap malam mestila tak dapat lari dari semua ni. 
Masalah Jantung sering kali dikaitkan dengan Saluran darah yang tersumbat.
Bila tersumbat darah tak dapat nak berjalan dengan lancar dan oksigen nak sampai ke Jantung tu kurang.
 Image result for set jantung shaklee




Jadi Cik Fit nak kongsi Set Kesihatan Jantung Shaklee 
Set ni ada 4 jenis Supplement yang mempunyai fungsi yang berbeza tau
dan paling bestnya Set ni semuanya bahan semulajadi

Jom tengok apa benda yang ada dalam set ni:

1. PHYTOCOL-ST
menyerap kolestrol jahat tang dah bermastautin dalam darah dan menghalang mendapan lemak yang baru dalam salur darah.

Today Deal $50 Off : https://goo.gl/efW8Ef
 Menyerap kolestrol jahat yang dah bermastautin dalam darah dan menghalang mendapan lemak yang baru dalam salur darah

2. OMEGA GUARD
Minyak Omega 3 dalam Omega Guard membantu menurunkan paras kolestrol LDL dan meningkatkan paras kolestrol HDL . Ia juga memelihara kesihatan jantung dan meningkatkan metabolisma tubuh untuk pembakaran lemak yang lebih efisyen

3. CoQHEALTH
1 tablet CoQHealth mengandungi 10mg Vitamin E dan 28mg Coenzyme Q10 membantu memberi tenaga dan menguatkan otot jantung untuk mengepam darah dengan lancar dan stabil.
Selain itu juga CoQHealth juga menggalakkan dan melindungi kesihatan arteri dengan pengoksidaan kolestrol LDL. 

4. VIVIX
Salah satu bahan dalam Vivix adalah Anggur Muscadine di mana di Malaysia harga sebiji mencecah ratusan ringgit tau. Rasa Vivix yang sedap ni adalah kegemaran saya untuk kesihatan selular. Vivix sangat kaya dengan antioksida dan flavonoids yang melindugi sel-sel daripada rosak dan memulihkan kembali sel-sel yang telah rosak.
menyerap kolestrol jahat tang dah bermastautin dalam darah dan menghalang mendapan lemak yang baru dalam salur darah.

Today Deal $50 Off : https://goo.gl/efW8Ef
Phytocol-ST menyerap kolestrol jahat tang dah bermastautin dalam darah dan menghalang mendapan lemak yang baru dalam salur darah.

Today Deal $50 Off : https://goo.gl/efW8Ef
Phytocol-ST menyerap kolestrol jahat tang dah bermastautin dalam darah dan menghalang mendapan lemak yang baru dalam salur darah.

Today Deal $50 Off : https://goo.gl/efW8Ef

Minyak Omega 3 dalam Omega Guard membantu menurunkan paras kolestrol LDL dan meningkatkan paras kolestrol HDL. Juga memelihara kesihatan jantung dan meningkatkan metabolisma tubuh untuk pembakaran lemak dengan lebih efisien.

Today Deal $50 Off : https://goo.gl/efW8Ef


Berminat nak tahu lebih lanjut ?

Shaklee Independent Distributor : 1217813
whatsapp 0195706565

Thursday, September 8, 2016

Kenapa Vitamin C Shaklee Terbaik?

Kenapa Cik Fit kata Vitamin C Shaklee adalah yang terbaik?

Sebab dalam Vitamin C Shaklee ada BIOFLAVONOID

Apa itu Bioflavonoid Dalam Vitamin C Shaklee??
Selain dari teknologi ‘Sustained Released ‘ vitamin C Shaklee ada sejenis bahan penting iaitu Bioflavonoid. Ia ialah sejenis ekstrak jagung yang juga pernah dikenali dengan nama ‘Vitamin P’.
Apa hebat sangat tentang bioflavonoid ni ?
Setiap tablet Sustained Released Vita C Shaklee ada 120 mg bioflavonoid.
Dan tugas utama bioflavonoid ni ialah untuk meningkatkan keberkesanan vitamin C didalam tubuh.
Jom Baca 3 Rahsia Penting Tentang Vitamin C Shaklee 
Lebih Berkesan Sebagai Anti Radang Kulit
Masalah jerawat, jeragat, bintik kolesterol dan kusam ialah sejenis radang kulit (inflamasi kulit).
Jadi dengan adanya bioflavonoid, vitamin C akan lebih kuat untuk mengatasi masalah- masalah ini. Antioksidan yang tinggi dalam bioflavonoid juga akan melawan kesan oksidasi sel yang menjadi punca jerawat, jeragat dan sebagainya.
Lebih Kuat Melawan Bakteria
Contohnya pada masalah jerawat atau ekzema. Jerawat akan jadi merah dan bengkak sebab dijangkiti bakteria.
Jadi dengan bioflavonoid, sel kulit akan lebih sihat dan kuat untul melawan bakteria.
Lindungi Kesan Dari Radikal Bebas 
Dengan kata mudah, kita boleh panggil radikal bebas ni sebagai sel yang rosak.
Sel yang rosak boleh mempengaruhi sel lain juga untuk rosak. Jadi vitamin C yang ada bioflavonoid akan ada lebih kuasa untuk melawan kesan sel rosak ini. Dan ini akan menghalang jeragat, jerawat dan masalah kulit yang lain.
Pertanyaan
Sila whatsapp ke 019-5706565 untuk konsultansi masalah wajah atau kulit.

Friday, August 19, 2016

Siapa Pernah Makan Vitamin C Sustained Release Shaklee??

assalamualaikum lovelies
Salam Jumaat Penghulu hari

Sebelum ni kan Cik Fit tak pernah teringin pun nak consume apa-apa Produk Shaklee.
Dan tak pernah teringin pun buat bisnes Shaklee ni.
Bukan takde kawan-kawan Cik Fit ni buat Shaklee.
Tapi sikit pun tak tergerak hati nak cuba.

Tapi Cik Fit mula jatuh cinta dengan Produk Shaklee sejak buat Bisnes Spa Bergerak #thewalkingbeauty
Kenapa??
Sebab Bisnes ni dihasilkan dari pengasas yang menjual produk Shaklee tau.
So semua produk untuk buat #spabergeraktanpakedai ni guna 100% Produk Shaklee.
Selama ni tak pernah tau pun Shaklee ada produk Skincare.
Tapi semenjak terjebak dengan Bisnes Spa Bergerak ni tau kewujudan Skin Care Shaklee.

Lepas tu baru tergerak hati nak cuba makan Supplement Shaklee.
Produk pertama Cik Fit beli adalah Sustained Release Vitamin C.
Dah hampir 6 bulan makan.
Dan setiap kali pergi rumah orang buat facial Customer akan tegur cantikla kulit awak.
Hihihi..malu kejap..(blushing...)

Cik Fit tak ambik apa-apa Supplement pun kecuali Vitamin C Shaklee je.
Lepas tu demam pun dah kurang. Selalu setahun mesti 2-3 kali akan demam.
Tapi sekarang ni sekali je tu pun kejap je dah baik.

I LOVE SHAKLEE.
Mmmuahh ciket.

Saturday, December 12, 2015

PERNIAGAAN SPA BERGERAK TANPA KEDAI

BINA PERNIAGAAN SPA BERGERAK TANPA KEDAI
Fenomena Baru Yang Bakal Mengubah Cara Perniagaan SPA di Malaysia.


✔ Anda berhasrat memiliki Home Spa anda sendiri??

✔ Anda berminat dengan perniagaan SPA tetapi tiada modal yang besar??

✔ Anda ingin menjalankan perniagaan dari rumah tetapi tidak tahu perniagaan apa yang hendak dijalankan??

✔ Anda seorang yang bekerja full time dan ingin memulakan perniagaan dari rumah secara part time??

✔ Anda seorang surirumah yang sedang mencari perniagaan yang boleh dijalankan dari rumah secara sampingan??

✔ Anda seorang graduan yang masih belum memperoleh sebarang pekerjaaan dan ingin mencari duit untuk meneruskan kehidupan??

✔ Anda seoarang pelajar IPT yang ingin menjalankan perniagaan sampingan untuk menampung duit poket anda??

✔ Atau anda seorang pengusaha SPA tetapi dibelenggu dengan hutang dek kerana tiada pelanggan dan terpaksa membayar sewa kedai yang tinggi??



Semua persoalan anda akan terungkai dengan mengikuti
“Kursus SPA Facial Teori & Praktikal”
 secara PERCUMA !!!

Anda juga akan akan turut dilengkapkan dengan:-

✔ Pelajari Teknik "Face Massage" secara PERCUMA
✔ Barangan asas untuk memulakan SPA secara PERCUMA
✔ Bimbingan & Support Group yang berterusan secara PERCUMA
✔ Modul Latihan secara PERCUMA
✔ Sijil Penyertaan secara PERCUMA

“Fast Action & Fast Result” dan dengan bermodalkan sekurang-kurangnya RM350-RM770 sahaja, anda sudah mampu untuk bermula dan memiliki "SPA Bergerak Tanpa Kedai" anda sendiri!!

Jika anda berdaftar sekarang, anda boleh memiliki kesemua teknik-teknik, strategi pemasaran, cara pikat pelanggan, bagaimana menjana pendapatan agar duit masuk hari-hari dan paling penting...

Dengan menyertai Group kami, kami jamin anda mampu untuk jana duit hari2!!

---------------------------------------
Perkongsian dari mereka yang sudah menjalankan perniagaan SPA Tanpa Kedai:

"Selepas saya sertai Program ini, saya terus war2kan di Facebook. Dalam sehari, saya sudah terus dapat 3 orang customer untuk booking. Dah terus dapat RM100++. Alhamdulillah"
 - Pn Aisyah, Surirumah



"Alhamdulillah home Spa mobile baru buat firstime dah bnyak sambutan. Mudah2an rezeki berterusan"
 - Kak Risah, Sabah
---------------------------------------


Wow!! Best bukan???
Kepada yang serius sahaja, sila hubungi kami untuk makluman lanjut.

SMS / WHATSAPP +60195706565




Monday, December 7, 2015

MENJANA PENDAPATAN MELALUI PERNIAGAAN ‘SPA TANPA KEDAI’



Selamat pagi darlings.
haa..kita kembali dengan entry terbaru pasal Perniagaan Tanpa Kedai ni.
Mesti korang tertanya-tanya kan macam mana nak menjana pendaptan melalui Perniagaan Spa Tanpa Kedai ni
Jom kita tengok apa kelebihan dan bagaimana kita dapat menjana pendapatan yang lebih dengan Perniagaan Spa Bergerak ni.
 

BAGAIMANA MENJANA PENDAPATAN MELALUI PERNIAGAAN ‘SPA TANPA KEDAI’

Melalui Projek The Walking Beauty ini, peserta akan diajar sehingga MAMPU untuk menjana 2 PENDAPATAN:

  1.   PENDAPATAN AKTIF (short term income)
  2.   PENDAPATAN PASIF (long term income)

PENDAPATAN AKTIF:
  • Dengan memperuntukkan hanya 1-3 jam sehari, peserta mampu untuk memperoleh sehingga RM150/Hari atau RM3,000/Bulan melalui teknik2 yang akan diajar.

PENDAPATAN PASIF:
  • Dengan kemahiran (skills) yang diajar, setiap peserta mampu untuk melahirkan agen2 di bawah SPA mereka dan proses ‘recurring income’ akan mula berlaku.

Recurring Income’ adalah unlimited (boleh mencecah sehingga  RM10,000 sebulan atau lebih);  selagi mereka terus komited dalam membantu menambah nilai hidup orang lain.


The More You Give, The More You Get

Haa..macam mana mudah kan
Spa bergerak ni sangat fleksible
kita yang tentukan bila dan di mana kita nak buat Facial.  
Okay jom kita tengok pulak kenapa BISNES SPA TANPA KEDAI ni sangat MENGUNTUNGKAN! 


MENGAPA PERNIAGAAN SPA TANPA KEDAI ; BISNESS YANG SANGAT MENGUNTUNGKAN 
  1.  Permintaan untuk Home SPA sedang meningkat pada masa kini.
  2. Boleh dijalankan di mana2 walaupun sedang bercuti.
  3. Tiada risiko untuk bankrup kerana modalnya sangat kecil.
  4. Tidak perlu berhutang dengan bank untuk membuka kedai dan membeli peralatan SPA.
  5. Boleh dimulakan secara sambilan di hujung minggu.
  6.  Bisness ini mudah dibina, fleksibel dan risiko untuk gagal rendah (amat sesuai buat wanita yang sudah mempunyai anak & keluarga).
  7. Hasil keuntungan lebih besar kerana tidak perlu sewa kedai & upah pekerja. 
Haa..macam mana
Mudah kan
Fleksible dan modal yang sangat minima
Tujuan utama Projek ni adalah membina SPA TANPA KEDAI dengan modal serendah-rendahnya
Tengok tak betapa bagusnya objektif utama PERNIAGAAN ni  
Okay apa yang korang akan dapat lepas sertai Projek TWB NI
Jom tengok dulu
.
.
.
.
   

APA YANG ANDA AKAN DAPAT JIKA MENYERTAI PROJEK “THE WALKING BEAUTY”
  1. Anda akan diberi latihan “Kursus SPA Facial Teori & Praktikal” secara PERCUMA.
  2. Anda akan pelajari Teknik "Face Massage" secara PERCUMA.
  3. Bimbingan & Support Group yang berterusan secara PERCUMA.
  4. Anda akan dibekalkan dengan Modul Latihan secara PERCUMA.
  5. Tips2 M.E.S.T.I Berjaya, Rahsia Pikat Pelanggan, Rahsia Urus Duit dari Keuntungan Bisness secara PERCUMA.
  6. Sijil Penyertaan secara PERCUMA.
  7. Barangan ASAS untuk memulakan BISNESS SPA (anda sudah boleh mulakan bisness anda sejurus selepas tamat kursus!)

BERAPA MODAL YANG DIPERLUKAN UNTUK MENYERTAI PROJEK “THE WALKING BEAUTY”

HANYA RM750 SAHAJA!!!
  • Bayangkan, dengan hanya bermodalkan tidak sampai RM1,000 pun, anda sudah MAMPU miliki SPA atas nama ANDA SENDIRI!!!
  • Kos ini adalah harga untuk barangan SPA. Kursus SPA diberi secara PERCUMA (jika di luar, ianya mencecah RM1K++ untuk yuran kursus sahaja), tetapi di dalam Projek ini, kami berikan ia secara percuma khas untuk anda.                                        
Jangan risau, kami akan ajar anda bagaimana anda MAMPU untuk dapatkan semula modal anda dalam masa sebulan dan bulan seterusnya adalah NET PROFIT atau keuntungan bersih untuk anda..


Sertai kami untuk mulakan perniagaan SPA TANPA KEDAI tanpa mengeluarkan modal besar melalui Projek The Walking Beauty!!!


Jika anda berminat untuk menjadi salah seorang dari ahli Team The Walking Beauty, sila hubungi:

Nurfitriah di talian +60195706565

Facebook: Batrisya Amylea
Page Spa : NUR d Beauty Spa

Wednesday, December 2, 2015

SIAPA PATUT SERTAI PROJEK "THE WALKING BEAUTY" ?



 Selamat pagi uuoollss.
Haa seperti yang dijanjikan entry terbaru pasal "The Walking Beauty" aka TWB
Kenapa TWB ni sangat fun?
Siapa yang perlu join?
Sebenarnya kan projek ni terhasil melalui cara yang sangat indah tau
kenapa Nur cakap macam ni?
Tercetusnya idea dan ilham TWB ni adalah untuk membantu golongan wanita-wanita di luar sana menjana pendapatan yang mudah dan tidak terbeban.
Pengasas TWB ni adalah akak Ainul 
Beliau dapat ilham nak buat Spa Bergerak ni lepas buat Solat Tahajud
Di mana beliau sangat-sangat perlukan jalan untuk bantu anak-anak didik beliau berjaya seperti beliau sekarang.
Tau tak akak Ainul ni bekas engineer tau
Ibu kepada 3 anak yang sangat comel
indah sangat cara Allah nak bagi jalan pada Akak Ainul ni
Sebenarnya NUr join TWb ni bawah didikan adik Akak Ainul ni tau
nama dia Tiera (boleh la usha-usha ye..hihi)
sekarang adik dia pun dah jauh ke depan dan berjaya dengan Projek TWB ni
Mana tak nya dapat Instant cash walau ke mana pun dia bergerak
even pergi bercuti ke Melbourne baru ni pun still boleh jalankan facial bergerak ni tau
Hebat sangat kan!

Ok jom kita tengok siapa yang berpotensi nak sertai projek TWB ni.
              
SIAPA YANG PATUT SERTAI PROJEK "THE WALKING BEAUTY" 

Ada 8 golongan sasaran yang PATUT menyertai projek ini:

  1. Wanita yang berhasrat memiliki Spa sendiri.
  2. Mereka yang berminat dengan perniagaan SPA tetapi tiada modal yang besar.
  3. Mereka yang  ingin menjalankan perniagaan dari rumah tetapi tidak tahu perniagaan apa yang hendak dijalankan.
  4. Mereka yang bekerja 'full time' dan ingin memulakan perniagaan dari rumah secara 'part time.'
  5. Para surirumah yang sedang mencari perniagaan yang boleh dijalankan dari rumah secara sampingan.
  6. Para graduan yang masih menganggur dan ingin mencari duit untuk meneruskan kehidupan.
  7. Pelajar IPT yang ingin menjalankan perniagaan sampingan untuk menampung duit poket di kolej.
  8. Atau pengusaha SPA  sendiri yang dibelenggu dengan hutang dek kerana tiada/ kurang pelanggan dan terpaksa membayar sewa kedai yang tinggi.


Haa..dah tengok ke korang golongan mana? (^_^) 


Korang tau tak sekarang ni kan PERMINTAAN HOME SPA dah makin MENDAPAT SAMBUTAN dan MENJADI TREND MASA KINI 

  • Ramai sangat wanita-wanita yang nak ber SPA ni tak ada masa nak pergi SPA.Dorang ni lebih suka SPA dibuat kat rumah sebabnya masa lebih fleksibel.
    • Lepas tu suri rumah yang teringin nak buat SPA tu mestila tak boleh nak tinggal anak-anak kan so dorang lebih suka kalau SPA boleh dibuat di rumah dorang
    •  Ramai juga yang beranggapan yang SPA di kedai ni harga terlalu mahal. Tapi korang tak perlu risau sebab apa Mobile Spa kita ni harga sangatlah mampu milik tau
    • Wanita-wanita kat luar ni lebih selesa SPA di rumah berbanding kedai atas faktor keselamatan, keselesaan dan masa 
    • Oleh itu HOME SPA adalah satu alternatif buat semua wanita yang ingin menjaga kecantikan tetapi TIDAK TAHU atau TIDAK MAMPU disebabkan kekangan ekonomi.

    Nak tau tak?
    Sebenarnya kan dengan Projek TWB ni korang boleh menjana 2 income tau
    1. PENDAPATAN AKTIF (short term income
    2. PENDAPATAN PASIF (long term income)

    Haa..nak tau ke macam mana?

    jeng..jeng..

    Nantikan di next entry tau.
    Hihi 
    =)
        
    NAK TAHU LEBIH LANJUT WA 0195706565
    Pemilik Home and Mobile Spa


     

    Blog Template by batrisyaamylea BloggerCandy.com