Thursday, February 25, 2010

*~fun ride~*

baru nak update blog neh...huhu..bz sket dengan final year product and test...

okeh...nak citer masa balik dari mid-term break hari tu ke s.alam balik...
balik bersama-sama cik miki tershayang....*muke bahagia*
perjumpaan kedua kami lepas keluar pegi midvalley
ri tu...hehe...
masa mule2 naik bas timbul masalah sket pasal seat yg
kami duduk tu ada owang lain yang duduk...tapi masalah settle lepas tu...
dari mula bas bergerak sampai la ke s.alam....
kami berdua masih tak berhenti berckap...hehe...
masing-masing de je cerita yang nak diceritakan...walaupun rasa mengantuk
tapi bila mula bercerita masing2 dah tak ngantuk...



*with my lalink cik miki shayang*^_^

~bATrisH~

3 yang komen mengomen:

hans said...

tu bukan wardina ker?

hans said...

oit,jangan lupa join contest Tulis Dan Menang - RM250 untuk dimenangi dekat Entry Sticky Mode dekat blog aku

~batrish♥~ said...

uit..ak xdan nk join la wei...bz...da lma xbkak blog neh...

haaa...mmg wrdina pon..hehe..

 

Blog Template by batrisyaamylea BloggerCandy.com