Thursday, January 20, 2011

sambut thaipusam bersama housemate~

haha..do u really believe i sambut thaipusam..
i tak la pegi batu caves tu...

tinggi betul kan tangga ni..mmg semput la kalau i naik ni...walaupun hari-hari dah practice naik tangga ke rumah di tingkat 5...huhu..


and join 'kabadi' erk betul ke eja ni...??haha...ala yang cucuk2 badan tu..
takut kot tgk..diorg xrasa sakit..tapi i yg tgk ni rasa tau..huhu..


okeh bukanla sambut pon...just went out with my housemate zira...
tgk movie The Tourist kat The Curve....best movie ni...ending die unexpected la...
hehe...pas tgk movie pegi makan kat Q-Bistro Nasi Kandar da lame teringin nak makan
roti nan...haha..mimpi ape pon xtau la tibe2 nak mkan roti nan ni...
order Nan Garlic....sedap...nyum2...


pastu nak dijadikan cerita la...masa dtg awal tu parking kat Tesco...ingatkan parking free 
tapi rupenya kena bayar pulak....selalunya Tesco kan free...jakiun betul i ni kan...
maklumlah baru je menjejakkan kaki di bumi Damansara ni..haha...


pas makan nak balik la kan..masa tu lagi 10 or 15 min kot b4 12...
aku: eh kena bayar parking ke ea?
zira: entahla...
aku: kang xbayar xleh kuar pulak kang...bayar je la...


pergi ke auto pay...
parking price RM8


aku & zira: huh...mahal gile....
aku: zira ade duit kecik tak?
zira: xdela..zira bwak rm10 je td...
aku: ye ke...cukup ke x ni ek...jap cari duit syiling...RM5, RM1....(korek2 beg duit cari de lagi tak duit syiling nak cukupkan RM8)...da RM7.80...ala dah abis duit syiling da ni...macam ne ni...
zira: zira xde duit syiling...
aku: seluk2 poket..hah...jumpe duit kertas singgit...phew...muka gmbira...


start kete and drive kuar...


aku: hah! palang dah buke...ceh buat rugi je bayar parking tadi...mahal lak tu....kalau tau xbayar pon xpe...
zira: ha'a la...hahahhaha..
aku: ketawa jgk....(dlm ati ckp melayang 8 inggit....patutla berat je td nk bayar...huhu...)


haish macam tu la ceritanya...lawak pon ada...sedih pon ada melayang duit...da la elaun x dapat...PTPTpu pon da nak abs...hidup2...


sekian~


~bATrisH~

0 yang komen mengomen:

 

Blog Template by batrisyaamylea BloggerCandy.com