Saturday, March 12, 2011

Nak Jual Baju Terpakai..Agak2 Ada Orang Nak Tak?Nak Buat Survey Dulu..

assalamualaikum...

saya nak jual baju-baju saya ni...agak-agak ada tak orang nak beli?
nak buat survey dulu lah...
reason nak jual sebab dah tak muat...
huh..nampak sangat dah makin gemuk ni..kenyataan yg menyakitkan (=_=') huu...
ni baju-bajunya...tengokla..kalau korang rasa berminat tinggalkan komen..tapi kalau xde komen tu xde orang minat la nak beli kan..huhu...


baju ni baru 2 kali pakai...still in good condition...boleh fit Size M dan Small L
harga nak jual RM8




     
baju ni pulak tak pernah pakai lagi..hehe...gatai beli tak try dulu sebab nampak comel sangat...
bali rumah try dak muat pulak..adeh...boleh fit Size M and Small L..sesuai utk orang yang punggung die size kecik and sederhana la...kalau lebih memang tak muat punye...harga nak jual RM20 (sebab tak penah pakai pon...dok terperuk dalam almari je)



 
SOLD OUT
baju ni pun sama macam yang kat atas..baru je beli..tapi gatai sangat tak try kan..tak muat jugak..
haish...boleh fit Size M and Small L
harga nak jual RM20


*semua harga tak termasuk postage ye*
~harap maklum~

 ~bAtRisH~


2 yang komen mengomen:

mim punyer blog said...

yo...jual bju...dok kabo ke aku....bju yg bli kt tesco tu ade lg x????????????

mim punyer blog said...

yo...jual bju...dok kabo ke aku....bju yg bli kt tesco tu ade lg x????????????

 

Blog Template by batrisyaamylea BloggerCandy.com