Saturday, March 26, 2011

Nak Review Follower ke 70

Salam semua...=)
tadi baru buat post pasal join contest kan...
sekarang ni nak buat review pasal follower saya lak...hee
thanx to all my followers..cyg korunk la..hee
memandangkan saya suke dengan no. 7 maka...
follower yg ke 70 saya sangat bertuah sebab saya akan review anda..hee
ni my first review utk follower...takpe more to come yeah...=)


tadaa..tu dia cik mila kita...=)

lets cekidaud...siapa cik mila ni...
jom kita terjah jom...


cik mila saya curik gmbar kamu dr blog..hehe..jgn marah ye..=)
ni la cik mila kita yg cantik tu...


haa..nak tau tak cik mila kita ni wat bisnes tau...nak  tau bisnes ape...jom tgk 
jom...


hantaran coklat


cupcake yg comel n sedap nye....ish tingin ni...


apam blossom...haa comeinya...


muffin vanilla...


cik mila kita jual homemade chocolate, muffin, cakes, cupcakes, n mini tartlets etc
di sekitar terengganu...
haa..sape duk area tengganu boleyla tempah...pe lagi tunggu...tempah cepat...=)

visit cik mila di sini

tq follow ye...=)
~bAtRisH~



3 yang komen mengomen:

Mila said...

salam batrish....tima kasih wat entry pasal mila..terharunya...
lau dekat dh kasik coklat free nih...
=) TQ..muah3..

m!3yr4h_LolLy said...

terlepas 2 nombor jep..adoi ! ;)

~batrish♥~ said...

mila : wsalam mila...u welcome...no biggie la...=)
alaa...rugi tak dok dkat klu tak da dpt free coklat..huhu...

mieyrah : hehe..ha'a..terlepas 2 nmbor je...tq follow tau =)

 

Blog Template by batrisyaamylea BloggerCandy.com