Thursday, April 14, 2011

wah!Tak sangka betul la...

salam peeps
hari ni memang Bat happy sangat ni
hehe..nak tau sebab pe?
sebab ade orang puji blog Bat tau..hihi
tadi Bat buka la my blog kan...
firstly yg Bat akan tengok bila buka page blog Bat mesti shoutbox
sebabnya nak tengokla sape yang datang tegur kite n melawaat..
and pastinya Bat akan lawat blog diorg balik tau! (^_^)
yela diorang sudi gak lawat blog Bat yang agak low profile ni..haha
tapi memang terharu la ada juga yang puji my writing kat sini
walaupun macam keanak-anakkan kot...bak kata Cik Epal blog tak berilmiah....haha
yela blog ni asalnye macam diari Bat la...cite pasal hidup Bat kengkwan n orang2 tersayang...
kadang2 je ade info berilmu kot *yeke?rasa mcam xde langsung je*
dulu Bat memang suka tulis diari...start tulis dari darjah 6 lagi tau..haha...lawak betul bila baca balik...

okeh back to the point
see the picture below =)



see pirate dengan dayu puji tau...hehe
*rasa bangga pulak*
hahaha

oleh kerana korang dah puji blog Bat ni maka sebagai balasan Bat akan review korang
amacam?hee


err..dah tengok blog incik pirate ni
ramai dah followers die dah 330..pastu Bat follow jadila 331..hehe
terasa kecil diriku ini (walaupun takla kecik pon =p)
yela follower Bat tak sampai pon 100 agi..huhu
entry terbaru die coupon McD untuk Fillet-o-Fish buy one free one
sape nak?angkat tangan mcam Usop cepat..hehe
klik sini utk coupon McD 
blog die pon banyak cite pasal kehidupan die hari2..
jom terjah jom..=)



cik dayu kite ni comel orgnye tau...
nak tengok klik la link kat atas tu...hee...
tima kasih daun keladi sebab puji blog ni cntik..hihi..
lain kali puji la banyak2 lagi tau..hehe *errk..pe kes lak ni*
blog cik dayu mostly cite pasal kehidupan die hari-hari gak..
Macam Bat gak la..hehe...
so pe lagi jom serbu!

norfatynidayuamran here ツ

cik dayu curi jap nak wat promo ni..hehe..
jangan marah ye =)

~bAtRisH~


 

0 yang komen mengomen:

 

Blog Template by batrisyaamylea BloggerCandy.com