Sunday, May 22, 2011

Kembali Setelah Lama Menyepi

salam peeps
almost 3 minggu kot tak update blog kesayangan
seriously working is tiring...T_T
i'm very2 exhausted...every day is a tiring day...
balik keje mandi solat terus tertido je
makan pon tak sempat nak pikir dah..
sebab badan dah sangat2 penat..
mana tak penat nye...buat dua keja..sepatutnya kerja ni buat 2 orang tapi......

kena handle sorang...nak duduk pon kemain payah kot...
kena jalan pusing habis satu kilang tu haaa....
mana nak kena pikir macam mana nak handle operator-operator yang ada...
dahla mostly bangla and myanmar...
hari tu nearly india dengan bangla nak bertumbuk dah...
Bat yang kena tenangkan diorang ni..nasib baik tak bertumbuk kalau tak
sekali Bat kena kot...haishh...dengan Bos yang suka hati dia ja nak suruh buat R&D on the spot...
minggu ni nak testing minggu depan kena siap dah...padahal formulation still tunggang langgang...

seriously i need rest...my body my brain and my leg need rest too... ='(



p/s : kalau korang tengok food packaging yang cantik..jangan ingat makanan yang diproses tu dijamin bersih dan berkualiti...jangan tertipu pada luaran...=)




~bAtRisH~

1 yang komen mengomen:

SYAKIRA said...

hampa keja apa eh yg kena buat R&D tu ?

 

Blog Template by batrisyaamylea BloggerCandy.com