Friday, August 26, 2011

Siapakah diantara penyampai ERA yang anda ingin jemput ke rumah anda?

Salam peeps...gudmorning..hee (^_^)
Hari ni agak lembap...eh cuaca yg lembap ye bkn Bat tau...hihi
Bat bersemangat waja ari ni sbb ade nk jmpe someone special ari ni...(malu-malu kucing)

SAYS.MY ada buat satu kempen dimana korang boleh menjemput penyampai radio ERA
 beraya dengan korang tau...! So pe kata jom isi borang kat laman web ni---> ERA  untuk hantar jemputan kat diorang...Kalau korang bertuah korang borang korang tu akan dipilih and hajat dan impian korang nak beraya bersama retis tahun ni tercapai nnti..mesti kawan2 korang jeles kalau dapat tau korang dapat peluang ni...hehe...try je tak rugi pon...mane tau tuah di pagi bln puasa ni kan...hehe..Lepas tu kan Setiap rumah yang terpilih akan menerima buah tangan kuih raya serta duit raya daripada keluarga ERA...Best OOooOO..                                






UNTUK MAKLUMAT LEBIH LANJUT SILA LAWAT LINK INI YE KWN2 : RAYA BERSAMA PENYAMPAI ERA




~bAtRisH~

 

0 yang komen mengomen:

 

Blog Template by batrisyaamylea BloggerCandy.com