Thursday, December 22, 2011

contengan jalanan

salam peeps
hari ni nk kongsi sikit dengan korang semua
Bat baru je lepas baca part 1 contengan jalanan
actually dah lama beli novel ni..tapi baru je berkesempatan nk baca =)
tu pun baru je habiskan part 1...sedih ending part 1 ni...hmm..
but the main point is......this novel memang sangat2 boleh bantu sedar kan kita tau....
perjalanan mencari Tuhan...


you guys sure do have to read this novel....
to those yang still tak tau novel ni sape pengarangnya...

HLOVATE.....

Bat memang sangat2 meminati semua karya2 beliau...
since dia blm terbitkan buku lagi Bat da baca online karya2 beliau....
every piece that Hlovate made memang sangat2 memberi kesan pada si pembaca..sure do...


quote from contengan jalanan:-
"Man who decided to change on th 12th hour die on the 11th"  

COVER-CJ-Fend




~bAtRisH~


 

1 yang komen mengomen:

Syahirah Suhaili said...

wiee..haritu adiela pon baru habis baca contengan jalanan nie and ada buat entry pasal nie jugak..kihkih..bez kan buku nie.. :D

 

Blog Template by batrisyaamylea BloggerCandy.com