Sunday, March 17, 2013

Di review..yeay!


salam peeps
still at cameron lagi..=)
tadi ada tengok blog cik zirapotpet
dia ada review blog Bat..dia ada bagi komen untuk tukar and perbaiki sikit blog Bat ni..
memang niat nak tukar..cuma tak berkesempatan je lagi..huhu..
lepas ni nak tukar...
by the way thank you so much sebab cik zira review blog Bat ni...hihi
kalau nak tengok boleh la klik kat cni... zyrapotpetreview
tak tau boleh join lagi ke x..huhu..kalau nak join kena tanya la tuan badan sendiri..=)

okeh nak pegi jenjalan cari strawberi.. bye!







~bAtRisH~

 

2 yang komen mengomen:

NinaAz said...

kirim strawberi seketul dua. heheh

~batrish♥~ said...

hihi..tak sempat sampai posmen dah makan..=D

 

Blog Template by batrisyaamylea BloggerCandy.com