Saturday, July 13, 2013

Epic Pocket Cipta Peluang Buat Duit?

Salam peeps
Mesti korang tertanya-tanya apa benda la Epic Pocket ni?
Bat jumpa masa blogwalking kat sorang famous amous blogger ni yang ceritakan pasal Epic Rocket
Orang cakap tak kenal maka tak cinta kan?
So no harm la klik tengok kat link tu lepas tengokla website Epic Pocket ni..

Semua sudah maklum la kan dunia tanpa sempadan ni. Siapa sangka dengan jadi blogger sahaja pun dah boleh menjana pendapatan lebih dari golongan profesional. Dulu korang pernah terpikir tak benda ni possible? Era internet baru nak menjengah masuk dulu. Merangkak nak kejar tuntutan peredaran masa ni. Mesti tak sangka dengan kuasa internet sekarang mampu untuk ubah nasib orang yang nak berjaya. Tak dinafikan ada baik buruknya dunia tanpa sempadan ni terpulang pada diri kita sendiri la untuk menilainya.
Business internet memang dah dikenali sangatla seluruh dunia ni. Macam ChurpChurp contohnya just iklankan sahaja advertisement yang ada, korang akan dapat jana pendapatan melalui ni. Yang bestnya tak perlu keluarkan modal pun tapi dapat pulak duit masuk. Senang kan sekarang ni. 

So samala juga konsep Epic Pocket ni. Ok nak cerita sikitla apa itu Epic Pocket. Mesti korang tak pernah dengar pun kan?Kalau yang dah dengar tu kira bertuahla dapat tau lagi awal..=)


Jom nak cerita sikitla pasal EP ni..
Epic Pocket (EP) ialah sebuah syarikat bumiputera yang nak bantu rakyat Malaysia untuk jana pendapatan secara online. Sistem yang dibina oleh EP dengan bantuan tenaga pakar antarabangsa ini memudahkan sesiapa sahaja untuk menjana pendapatan lumayan. Secara separuh masa ataupun sepenuh masa. EP menerajui kreativiti dan inovasi dalam dunia perniagaan online.

Salah satu projek EP ialah emsouqmall channel 
Ok..Ada apa dengan projek ini?

Sistem dibina menghubungkan semua dalam 1 platform utama. Anda tidak perlu membuat kerja menghantar pesanan kepada pihak kami. Semuanya automatik. (kiranya kalau orang buat order terus direct ke HQ la ni)

  • Jaminan keuntungan lumayan
Kami hanya memilih produk dan pembekal yang berkualiti dan berkomitmen tinggi. Tidak hanya kualiti tetapi juga kadar margin yang tinggi untuk anda. (produk and pembekal diorang sendiri yang cari)

  • Sistem berkuasa & automatik
Anda akan memiliki laman web lengkap dan terkini serta profesional.

  • Mudah dikendalikan
Urus dan semak pesanan hanya dengan telefon pintar anda tanpa perlu sentiasa membuka komputer.

  • Rekaan profesional & terkini
Kami berpengalaman dalam pembangunan sistem. Hanya yang terkini dan terbaik disediakan.

  • Memberi keselesaan
Jalankan perniagaan di mana sahaja dan mengikut keselesaan anda.
Maklumat lebih lanjut anda boleh dapatkan di www.epicpocket.com



Bagaimana blogger menjana pendapatan dengan Epic Pocket (haa..ni ceq suka dengar ni)

 

1)     Menjadi agen affiliate Epic Pocket dengan komisyen RM100/referral. Waa..banyak tu. Korang boleh je letakkan banner Epic Pocket di blog korang. Lagi senang attract orang ye x?

2)     Dapatkan emsouqmall channel ini dan iklankan di blog masing-masing. Boleh tarik 2 , 3 orang pun da cukup kot..=)

3)     Rasanya blogger lagi senang nak promote sebabnya diorang dah ada satu platform yang kukuh la kalau nak dibandingkan dengan yang tak ada ni..Nak-nak kalau yang dah femes kalah retis lagi la gempak ye tak? =)

*kira macam churp-churp juga la ni..=)



Bagaimana pengguna laman social seperti Facebook dan twitter menjana pendapatan dengan Epic Pocket

1)     Jadi agen affiliate kami dan ajak kawan-kawan atau keluarga memulakan bisnes dengan program yang disediakan oleh Epic Pocket. Takkan sebulan tak dapat nak tarik 10 orang kot? Lagi-lagi mereka yang mempunyai fanpage besar-besar. Ye dak? 

2)     Iklankan produk website anda di facebook masing-masing. Lagi-lagi musim nak raya ni, baju raya mesti mendapat sambutan yang hangat. Fuhhh.. Semakin epic pocket masing-masing! Hehe..

Boleh daftar sebagai agen affiliate di SINI 

Jadi pada giveaway kali ini, pihak epic pocket berbesar hati untuk sponsor 5 channel kepada para pemenang. Setiap satu channel ini berharga RM390. Perghhhh.. Telan air liur dengar. Rugi sapa tak join. Mana tau ada rezeki menang. Kan kan?

EP berikan task untuk giveaway ini dan setiap task ada markahnya tersendiri :

1)     Like fanpage Epic Pocket. Boleh buat sekali sahaja. (1 Markah)
2)     Tweet tentang Epic Pocket. Sehari boleh buat sekali. Jadi boleh buat setiap hari untuk kumpul        markah yang tinggi. (3 Markah)
3)     Buat satu entry khas menceritakan tentang Epic Pocket. Bonus untuk para blogger (10 Markah)
4)     Tinggalkan komen di blog ini (klik cni ye Epic Pocket Blog) (2 Markah)

NAK TAHU LEBIH LANJUT PERGI JE WEBSITE EPIC POCKET NI HAA..TANYA TUAN BADAN SENDIRI KAN SENANG..SUPPORTLAH MALAYSIAN BUSINESS DARI SUPPORT ORANG LUAR KAN..(^_^)

EPIC POCKET
 ~bAtRisH~


12 yang komen mengomen:

Norazizah Hashim said...

Assalammualaikum, Selamat berpuasa.

Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia - Norazizah.

Mieza Jhaa K said...

Epic Pocket? Hmm..nak tahu lebih lanjut rasanya.. Btw, selamat berpuasa..sahur pun dah lepas.. ∩__∩

Syazwani Mazlan said...

Assalammualaikum.. singgah sahur di sini ;)selamat berpuasa , maaf lambat...

PakcikLie PCL said...

salam singgah sahur salam ukhuwah Ohblogger Malaysia PCL www.nazlee.com

Hanny Abdullah said...

Assalamualaikum
Dari segmen yang sama Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia - http://www.diarymama.com

Vee said...

dah byk cara nak jana pendapatan sekrg nih ...
singgah sahur salam ukhwah ohblogger malaysia http://harumankasehvee.blogspot.com/
Selamat berpuasa ...

mama3heroo said...

salam ramadhan..datang dari segmen
"Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia

.::: Princess MOMOY :::. said...

Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia - MOMOY blogirl

selamat berpuasa dear. 1st time dgr epic pocket nii. thx sharing thid dear. momoy follow sini untuk rapatkan ukhwah

Teena Tna said...

Salam ukhwah ohblogger & selamat berpuasa !

aynora nur said...

semoga berjaya! salam ramadan dari segmen ohblogger HH

Raudzah Z said...

Menarik entry ni Bat...nanti kita explore lagi . tq ya..

Norazizah Hashim said...

Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia - Norazizah

 

Blog Template by batrisyaamylea BloggerCandy.com