Friday, July 12, 2013

Segmen Blogwalking : Singgah Sahur

Salam peeps
Jom Join Segment Blogwalking Singgah Sahur Oleh Abg Hasrul Hassan 
Segment blogwalking singgah sahur adala cetusan adalah idea yang Abg Hasrul Hassan di mana ia dapat mengeratkan ukwah sesama blogger - blogger lain.

Sebagai blogger yang setahun jagung ni baru nak kenal otai-otai dan rakan blogger yang lain. =)
So jom kita sama - sama memeriahkan segment dari abang Hasrul Hassan.

Macam mana nak join klik link di bawah:


Nanti korang kena letak banner macam kat sidebar kanan yang sama macam Bat letak tu. Tak perlu buat entri tapi kalau buat senang a orang nak tinggalkan komen. =)

Satu lagi paling best! korang akan dapat duit raya nanti..hee..So  tak rugi pun join disamping dapat kenal kawan-kawan baru dapat juga duit raya. Tapi ni iku rezki masing-masing la sebab akan dipilih secara random.

Selamat BerBlogwalking dan Selamat Berpuasa! =)




 ~bAtRisH~



 

2 yang komen mengomen:

Raudzah Z said...

Sorry Batrish tak sempat singgah waktu sahur tadi..nway sekarang dah singgah ya. Selamat berpuasa k..and tq sudi join my Link Exchange. Tapi tadi tak nampak pulak Batrish dalam list tu..nanati check balik ya..

hootoh.my said...

Salam Ukhwah, Salam Ramadhan dari Hootoh Blog Tudia™
Ziarah Blogwalking Singgah Sahur, Maaf krn agak agak lewat. But better late than never. Selamat bersahur untuk hari ini dan seterusnya. Semoga Amalan Puasa kali ini terbaik untuk kita semua. In Sya Allah
Referral: Ezan Imsakiye Vakitleri - Sahur Blogwalking

 

Blog Template by batrisyaamylea BloggerCandy.com