Wednesday, December 2, 2015

SIAPA PATUT SERTAI PROJEK "THE WALKING BEAUTY" ?



 Selamat pagi uuoollss.
Haa seperti yang dijanjikan entry terbaru pasal "The Walking Beauty" aka TWB
Kenapa TWB ni sangat fun?
Siapa yang perlu join?
Sebenarnya kan projek ni terhasil melalui cara yang sangat indah tau
kenapa Nur cakap macam ni?
Tercetusnya idea dan ilham TWB ni adalah untuk membantu golongan wanita-wanita di luar sana menjana pendapatan yang mudah dan tidak terbeban.
Pengasas TWB ni adalah akak Ainul 
Beliau dapat ilham nak buat Spa Bergerak ni lepas buat Solat Tahajud
Di mana beliau sangat-sangat perlukan jalan untuk bantu anak-anak didik beliau berjaya seperti beliau sekarang.
Tau tak akak Ainul ni bekas engineer tau
Ibu kepada 3 anak yang sangat comel
indah sangat cara Allah nak bagi jalan pada Akak Ainul ni
Sebenarnya NUr join TWb ni bawah didikan adik Akak Ainul ni tau
nama dia Tiera (boleh la usha-usha ye..hihi)
sekarang adik dia pun dah jauh ke depan dan berjaya dengan Projek TWB ni
Mana tak nya dapat Instant cash walau ke mana pun dia bergerak
even pergi bercuti ke Melbourne baru ni pun still boleh jalankan facial bergerak ni tau
Hebat sangat kan!

Ok jom kita tengok siapa yang berpotensi nak sertai projek TWB ni.
              
SIAPA YANG PATUT SERTAI PROJEK "THE WALKING BEAUTY" 

Ada 8 golongan sasaran yang PATUT menyertai projek ini:

  1. Wanita yang berhasrat memiliki Spa sendiri.
  2. Mereka yang berminat dengan perniagaan SPA tetapi tiada modal yang besar.
  3. Mereka yang  ingin menjalankan perniagaan dari rumah tetapi tidak tahu perniagaan apa yang hendak dijalankan.
  4. Mereka yang bekerja 'full time' dan ingin memulakan perniagaan dari rumah secara 'part time.'
  5. Para surirumah yang sedang mencari perniagaan yang boleh dijalankan dari rumah secara sampingan.
  6. Para graduan yang masih menganggur dan ingin mencari duit untuk meneruskan kehidupan.
  7. Pelajar IPT yang ingin menjalankan perniagaan sampingan untuk menampung duit poket di kolej.
  8. Atau pengusaha SPA  sendiri yang dibelenggu dengan hutang dek kerana tiada/ kurang pelanggan dan terpaksa membayar sewa kedai yang tinggi.


Haa..dah tengok ke korang golongan mana? (^_^) 


Korang tau tak sekarang ni kan PERMINTAAN HOME SPA dah makin MENDAPAT SAMBUTAN dan MENJADI TREND MASA KINI 

  • Ramai sangat wanita-wanita yang nak ber SPA ni tak ada masa nak pergi SPA.Dorang ni lebih suka SPA dibuat kat rumah sebabnya masa lebih fleksibel.
    • Lepas tu suri rumah yang teringin nak buat SPA tu mestila tak boleh nak tinggal anak-anak kan so dorang lebih suka kalau SPA boleh dibuat di rumah dorang
    •  Ramai juga yang beranggapan yang SPA di kedai ni harga terlalu mahal. Tapi korang tak perlu risau sebab apa Mobile Spa kita ni harga sangatlah mampu milik tau
    • Wanita-wanita kat luar ni lebih selesa SPA di rumah berbanding kedai atas faktor keselamatan, keselesaan dan masa 
    • Oleh itu HOME SPA adalah satu alternatif buat semua wanita yang ingin menjaga kecantikan tetapi TIDAK TAHU atau TIDAK MAMPU disebabkan kekangan ekonomi.

    Nak tau tak?
    Sebenarnya kan dengan Projek TWB ni korang boleh menjana 2 income tau
    1. PENDAPATAN AKTIF (short term income
    2. PENDAPATAN PASIF (long term income)

    Haa..nak tau ke macam mana?

    jeng..jeng..

    Nantikan di next entry tau.
    Hihi 
    =)
        
    NAK TAHU LEBIH LANJUT WA 0195706565
    Pemilik Home and Mobile Spa


    0 yang komen mengomen:

     

    Blog Template by batrisyaamylea BloggerCandy.com