Wednesday, December 23, 2009

SCRIBBLE'S SONG!















salam...
baru je first time visit kt blog u ni..=)
very nice and simple...
and sje nk cube jgak contest ni..=)
hope u like the dat i pick...

2. Pilih mana-mana lagu dan nyatakan penyanyi sekali.
~songs i pick for ur blog: lolipop lolipop by Alvin and the chipmunks~
nak tgk video ni just click url ni http://www.youtube.com/watch?v=AeqVohw9ieU

3. Nyatakan sebab lagu ni sesuai untuk blog Scribbles with Style.
~ i think lagu ni suit ur blog sebab lagu ni sangat cute and sesuai dgn ur blog
cute and pinkish ni~=)

4.Lengkapkan : Scribbleswithstyle best/tidak best kerana....

~ so far i belum explore lagi ur blog just baru tgk post pasal contest ni...tp Scribbleswithstyle best sebab simple and menarik minat org yang tgk blog ni utk
explore and kenal u lebih dekat lagi...lagipun sape xsuke pink kan...=) ~


~bATrisH~

2 yang komen mengomen:

Ms.Independant said...

Hye Batrish!

Thanks sbab join contest Srcibble's song!

Kat opis ni tak dapat pasang utube.
Nnti dah balek i dgr lagu tu k!
Tapi i agak mesti happening je lagu ni sbab alvin & chipmunks yg nyanyi kan!
Hehe

Gudlak Taw! :)

~batrish♥~ said...

hehe..mmg happening pon...sgt cumel..u must hear dat song...=)

tq ms independant..

 

Blog Template by batrisyaamylea BloggerCandy.com