Friday, February 11, 2011

Contest Cabutan Bertuah

 

 

image

Terbaca entry cik picalogy tadi pasal cabutan bertuah yg akan diadakan oleh incik Boey...

Sila baca syarat2 nye ye:

tujuan cabutan bertuah ini ialah untuk minta tolong kat korang untuk undi Boey kat satu pertandingan ni dan sebagai balasan, Boey adakan cabutan bertuah RM100 untuk korang.
4 ORANG PEMENANG akan Boey contact untuk memenangi rm100 setiap seorang!


Caranya simple je:
1) Undi incik Boey kat link yg akan dibagi kat bawah
2) Tinggalkan link korang kat ruangan komen di bawah entry ini supaya incik Boey taw sape yg undi
3) itu je, xyah susah2 :D


BUKTI:
Sebagai bukti korang telah mengundi , Boey just mintak korang snap (print screen) gambar bukti yg menunjukkan korang dah mengundi dan buat satu entry bertajuk "CABUTAN BERTUAH BERNILAI RM100".
Letakkan gambar yg korang da snap tadi kat situ, ceritakan sedikit bagaimana cabutan ini berjalan dan tag dua orang rakan (atau lebih).
Untuk lagi mudah untuk korang menang, sekiranya orang yg korang tag tu menang, automatik lagi rm100 ialah kepunyaan korang, amacam ok kan?? :D
So bertambahla chance untuk korang menang orait?
LINK:
Okey dibawah ini ialah link tempat untuk korang undi aku kat pertandingan tu (oh ya jgn lupa on facebook)
klik
SINI
lepas da klik korang akan ke satu page, ikut je 4 instruction kat gambar bawah ni untuk undi aku


clip_image001

1) tekan "MUG SHOT"
2) TEKAN "latest"
3) Klik butang page seterusnya sampai jumpa gambar aku (ID NO: 30377B Muhammad Norhan)
4) vote untuk aku (jangan silap vote lak)

 

p/s: saya TAG semua yg bace entry ni ye…

0 yang komen mengomen:

 

Blog Template by batrisyaamylea BloggerCandy.com