Tuesday, February 15, 2011

gossip girl, seksi, kaki cantik

haha tajuk macam best...
ade satu girl band dari korea ni...
name rainbow...comel je nme group die..
bila berckap pasal group dari korea ni..
mesti tak lari dari hencem, pandai menari, macho, kacak dan yg seumpama dengannya...
bila perempuan pulak wow, seksinye, cantik betul bdan diorg ni, kaki lawa, pandai nye menari...
hehe..nak share pulak group ni..tak tau la diorg ni baru lagi ke da lme...sbb da lme xikut perkembangan dr korea ni..hehe...
kalau dulu first girl band dari korea yg femes...Wondergirl....dgn lagu Nobody..
sekarang siap da keluar version english lagi...
tapi sekarang da banyak sangat da...macam cendawan tumbuh da...
dari Girls Generation, Kara, C.N Blue, Dbsk, Shinee, 2pm, etc..(byk sgt nk senarai)
okeh saja nak share lagu ni...
tajuk Gossip Girl...from rainbow...








~bAtRisH~

0 yang komen mengomen:

 

Blog Template by batrisyaamylea BloggerCandy.com