Saturday, February 26, 2011

Mereka ini best ooo...

assalamualaikum semua
entri kali ni saya nak cerita sikit pasal mereka-mereka di bawah ini:

matlutfi90

first tengok video dia ni masa terbaca blog cik epal
pastu terpikirbest ke video ni?
tryla tengok tak rugi pon kan...
and then i watch this video:




boleh join petronas nye iklan tak utk Independent Day =)

and then another one:




ketawa sorang-sorang dalam bilik...hahaha..kelakar betul...
tapi still ada mesej-mesej yang memberi manfaat kat kita tau...
buat kita berfikir betul jugak kan...hurmm...

for more video go to this link matlutfi90


and seorang lagi...IniAnwarHadi
dia ni orang kampung cek tau (maksudnya duk satu negeri ja pon...hehe)
bangga kot ada orang kampung cek yang boleh buat video macam ni...
cayalah anwarhadi...matlutfi pon orang utara jugak tapi tak tau area mana..hehe
orang utara rocks bebeh..hehe
okeh cerita sikit pasal si anwarhadi ni..budak tesl ni..
suka betul english dia...sangat bagus...*salute u bro*
check this video:




and another one:





lawak betul kan..tapi best dowh....
i give 10 out of 10...
yeay...=)


for more video of Ini AnwarHadi click this link


hope u all enjoy these cool people yea...
peace..hee


~bAtRisH~

0 yang komen mengomen:

 

Blog Template by batrisyaamylea BloggerCandy.com