Wednesday, March 9, 2011

mataku kelabu ooo...(^_^)

assalamualaikum semua....=)

entri kali ni...tentang mataku kelabu..hehe
eh sejak bila tukar kelabu pulak ni kan...
selalu coklat je...hehe...
sebenarnya baru beli len kat cik miera hamid..
nak tengok ke mane tau kot-kot berkenan boleh la kalau nak beli kan...
klik kat miera hamid

saya amik by hand je kat shah alam ari tu kat mira...
actually ni first time saya pakai lens tau..hehe..
lens yang saya amik ni ade power..sebab saya ni ade la rabun sikit..hehe..
selalu pakai spec je...
lens ni nama die Super Angel Grey...



tada ni lens nye..


can you spot the different? =)
left (with lens) right (without lens)


cantik kan lens die? saya suke yeay!


ada tak gaya macam fatin liyana punya pose ni?
haha..jauh panggang dari api kot..

cantik kan lens ni...saya sangat puas hati...hehe...
thats all peeps.. =)

~bAtRisH~

0 yang komen mengomen:

 

Blog Template by batrisyaamylea BloggerCandy.com