Sunday, March 20, 2011

NajwaLatif Dilamar NAR Records?

Assalamualaikum sume....(^_^)

hari tu ade saya buat satu entri pasal adik kita yang berbakat ni...
Adik Najwa Latif....sape tak tengok lagi jom baca sini

okeh sambung cite...tadi trish jalan2 kat blog orang yang de entri baru...
pastu Si Adik Najwa kite ni pon ade la entri baru...
ingatkan die nyanyi lagu baru...nak dengar la kan...
klik la kat blog die...skali bukan la...
rupa-rupanya si Najwa ni dah dilamar oleh NAR Records setelah 33 video die upload kat YouTube...
Alhamdulillah...barjaya jugaklah adik Najwa kite ni kan....
sekarang ni die tengah sibuk record single pertama die yang bertajuk 'Cinta Muka Buku' yang diproducekan oleh Eddie Marzuki....cayalah Najwa...=)

insyallah single ni akan keluar end of March ni...sama-samalah kita nantikan single pertama die...tak sabar lak nak dengar..hehe...






sumber pic ni dr blog NajwaLatif sendiri


haish comel betul la adik Najwa ni kan...congratz Najwa do the best ye...=)


~bAtRisH~


1 yang komen mengomen:

CahayaCintaIlahi said...

wah tahniah untuk adik najwa huhu ;))

 

Blog Template by batrisyaamylea BloggerCandy.com