Tuesday, March 8, 2011

Terkejar-kejar buat keje part-time

baru 20 pieces dpt siapkan...
lg 180 pieces lg...
agak terkejar-kejar jugak la nak buat...
sempat buat waktu malam je..
kne siapkan cepat ni..kalau tak, tak sempat..
nak tau pe yg saya tgh buat di malam hari..
keja parttime la...siang keje opis malam keje kat rumah...
nak tau saya wat keje ape...
+
+
+
+
+
+
+

tadaaa
ni weeding gift utk my cousin...
die nak kawin bln 5 ni...
harap dapt siapkan by this month jgk..
doakan saya ye..
ni baru first bisnes saya yang agak besar la..
wish me luck peeps =)

felt craft namenye..ni keychain nye..(^_^)

~bAtRisH~

4 yang komen mengomen:

DynaTaha said...

nak satu!

~batrish♥~ said...

design mcm ne u nak dear?

DynaTaha said...

camna pun boleh. nanti when we meet up, i nak tauuu. cewahhh mcm demand pulak. haha

~batrish♥~ said...

haha..ye boleh2...=)
nnti i pikir nak buat design mcm ne...hee...

 

Blog Template by batrisyaamylea BloggerCandy.com