Saturday, March 5, 2011

Selain Nuffnang anda boleh menjana pendapatan dengan Heartbeat




mesti korang tertanya-tanya kan kenapa ramai sekrang ni yang buat HB (Heartbeat)...
selain Nuffnang heartbeat jugak dapat menjana pendapatan anda...
setiap klik anda akan mendapat RM0.04...
jom tengok step-step di bawah utk join...


Ikut Step-step ni ye..

1. Mula mula klik iklan dibawah ni dulu ye





2. Lepas tu klik Icon Hearbeat seperti gmbar kat bawah ni


3. Klik CREATE ACCOUNT dan isi kesemua maklumat


4. Masukkan Password Email Address then klik I agree HeartBeat's Terms of service then klik continue.


5. lepas korang dah create account klik Join HB!Affiliate seperti kotak dibawah.


6. korang kena klik Online Application (seperti yang ditunjukkan dibawah) then isi kesemua maklumat yang diorg mintak


7. Lepas tu pilih cara pembayaran yang korang nak, lepas tu tick i agree and then klik continue.

8. Klik GET A CODE (mcam kat bawah ni)


9. Copy Code yang anda kehendaki (bertanda merah bulat), ikut korang lah nak letak dia kat mana. kat sidebar ke. kat top sidebar ke. copy code yang sesuai ya.


10. Kalau nak check berapa earning korang nnti korang Klik My HB!Affiliate


11. So lepas dah copy tu, macam biasa lah. Design > Add a Gadget > HTML/JavaScript > paste kan code yang korang dah dapat tadi > save. Then letak lah kat mana korang rasa orang lain senang nak klik. 



selamat mencuba ye semua =D








~bAtRisH~

2 yang komen mengomen:

cikcomot said...

dah banyak kali bace orang citerr pasal heartbeat nie.. tapi tak pernah try lagi..


nanti nak try lah..


^-^

uMie_cHan said...

mcm pening je step die ni...huhuhuu...
btw tx 4 da inf

 

Blog Template by batrisyaamylea BloggerCandy.com