Monday, April 11, 2011

Baru Duduk 4 bulan Tapi Barang Dah Macam Duduk Bertahun

salam peeps...=)
dah lame dah update blog ni..hee
Bat sibuk sikit sebab hari tu dok sibuk kemas barang sebab nak balik to my hometown (^_^)
Back to Kedah for good...yeay!
Sebabnye dah abis praktikal and i've got a job at Permatang Pauh, Penang...
okeh yg tu next entry Bat cite ye...
hari ni nak citer....pasal barang2 Bat kat Kota Damansara ni...
wuish...bukan kemain banyak lagi...huuu...
dok pikir macam ne nak sumbat semua barang2 ni dalam kete...aish...


err..ni baru sebahagian barang Bat..ni pon da bnyak..


tilam tu Bat tinggal je..huhu sebab da tak muat da dalam kete
memang penuh kot..dlam bonet pon penuh...seat belakang
pon penuh..nasib tak cover cermin belakang..kalau tak macam ne nak drive nnt..huhu

duduk 4 bulan je tapi barang macam dah bertahun dok...hihi
lupe pulak nak ambik pic beg tarik yang boley muat orang tu..haha
tu lagi satu beg Bat kena bawak balik...bayangkan la..
haha..okeh dats for now...

next entry:
driving home with Mr Jako..hee...love2...




~bAtRisH~

 

2 yang komen mengomen:

CahayaCintaIlahi said...

hehe besela tu yunk.. tingat lak dulu masa cahaya duduk asrama hehe..kalau balek tiap2 minggu pstu bawak smpi 2-3 beg besar haha padahal balek 2 hari jew wkaakak kelakar lak bile ingat balek ;)

~batrish♥~ said...

hehe..tula cahaya..balik kejap je pon da dua tiga beg...kalau dok lama lagi la ber beg-beg..hehe..=)

 

Blog Template by batrisyaamylea BloggerCandy.com