Thursday, April 7, 2011

Selamat Tinggal Kawan-kawanku

salam semua..
minggu ni minggu sedih buat batrish
hmm...sebab minggu ni adalah minggu terakhir batrish praktikal kat QS...
sedey sebab kena tinggalkan kawan-kawan kat ofis...
selama 4 bulan batrish kat QS ni banyak yang Bat belajar....
gelak tawa, suka duka kengkawan kat QS ni...ragam setiap pekerja kat QS ni...
walaupun kadang-kadang diorg ni selalu gaduh..tapi dengan bergaduh tu la buat kami makin rapat...
gaduh-gaduh manje gitu...
bos dengan cara bos nye...operator dengan cara operator...staf ofis pulak dengan perangai gila mereka...mereka ni la yang menceriakan keadaan sebenarnya...
sepanjang Bat kat QS ni..diorang treat macam family...selalu je belanja makan...
bagi hadiah bagai...huuu..terharu tau...tu yang lagi berat nak tinggalkan kawan-kawan kat sini...
hari terakhir Bat kat QS ni diorang bagi hadiah kat Bat...huuuu...lagi la terharu...


memandangkan QS ni buat chocolate diorg pon bagi choc kat Bat..hehe
diorg ni memang tau dah Bat suka choc. hehe...

paling mengharukan tu Nisah one of my colleague 
made a card especially for me...huu
cantik betul kot..plus dia sangat la rajin and teliti...
nak tengok tak kad die wat..


see sangatla kemas and cantik plus teliti...=')
tq so much u guys..heart u all lah...


tengok diorg siap sign lagi plus bagi wishes to me..sobsob...cedey nak tinggalkan korang..


ni present yang diorang bagi...pashmina...memang diorg tau sangat Bat suke pakai shawls
mane taknye..almost everyday pakai shawl g keje..hee...
thanx korang semua...i will miss u guys hardly...wuwuwu...




~bAtRisH~

 

2 yang komen mengomen:

m!3yr4h_LolLy said...

banyak bat dpt hadiah.. bg la kt mieyrah sikit.. hee

~batrish♥~ said...

hehe...dah abs da mieyrah xsmpat Bat nk rse pon..huhu..=D

 

Blog Template by batrisyaamylea BloggerCandy.com