Wednesday, April 20, 2011

Masih di Shah Alam Sibuk Berjalan

salam peeps
lame tak update ni..rasa rindu sangat ni...
nak update jugak walaupun sikit je...
Bat masih di Shah Alam menyewa hostel kat uitm ni..
hee..jumaat ni balik la...baru je balik dari mid valley ni dengan membr2 Bat..
penat sangat..tunggu Bat balik Kedah nnti ye baru Bat cerita semua okeh
stay tune peeps =)



~bAtRisH~

 

2 yang komen mengomen:

aiE said...

saya follow yang ke seratus tujuh ada review juga tak? hahaha. ;p

~batrish♥~ said...

nak jugak di review ye...hurm..memandangkan sy ni suke sngat no. 7 boleh je =) tunggu my review ok...

 

Blog Template by batrisyaamylea BloggerCandy.com