Monday, April 25, 2011

Nak Review Follower ke 100

salam korang!!
mood ceria hari ni (^_^)
dah berkepuk-kepuk habuk dah kat blog ni, akibat lama tak meng-hupdate
bz sesangat haa...start dari 18hb hari tu sampai la hari ni baru dapat nak sentuh blog kesayangan ni...*sambil dok belai2 lappy kesayangan* =P
entri Bat yang pertama pagi ni ialah nak review follower Bat yang ke-100 ni.
Padahal dah lama kot sampai 100 tapi baru hari ni berkesempatan nak review maaf ye cik kyra =)

jom usha blog dia jom =)

KYRA   <------ klik jgn tak klik


kyra ni muda lagi dari Bat, tapi berapa umur dia tak pasti dah terlupa pulak *akibat selalu makan maggi*
dia ni orang utara..macam Bat jugakla...hehe...hari tu ada sembang2 dengan dia kat FB page KBU...well page ni untuk geng blogger utara ja...best kot...orang2 kat KBU memang sangat2 friendly and mesra hangat gitu...

back to the story...
Bat jumpa kyra kat situ la..hehe..dia pon follow la Bat...tak sangka pulak dia yg ke 100..jadi untuk menghargai pengorbanan kyra yang tak terhingga meng-klik follow kat blog Bat ni...Bat pon membalas jasa dia dengan meng-review blog beliau *pe kes semua perkataan nak letak meng- ni*



jom pakat serbu dia jom =)


p/s : sory kyra akak lambat review 



~bAtRisH~

 

0 yang komen mengomen:

 

Blog Template by batrisyaamylea BloggerCandy.com