Tuesday, April 5, 2011

Yuyu Zulaikha-Ferrero Random GiveAway


salam sume...
camat malam...(^_^)
hari ni bat nak join GA dari cik YuyuZulaikha kte ni...hee
tadi blogwalking terbaca kat blog mak dara..=)
pastu terus cepat-cepat nk join jugak..hehe



syarat-syarat nak join senang je..

--> buat satu entry bertajuk : Yuyu Zulaikha-Ferrero Random GiveAway
--> letak header yuyu kat entry ni
--> review sikit pasal cik yuyu kite ni =)
--> nak tag pon takpe tak nak pon tak kisah
--> pastu hantar link korng kat YUYU
--> tarikh tutup tak tau ble..hehe

okeh nak review sikit pasal cik Yuyu kite ni...
Bat dah lame da follow cik yuyu ni...
tapi slalu jd silent readers je..tak penah komen..hehe
suke bace entry2 die...
cik yuyu ni kecik comel je tau..walaupun tak penah la jumpe
die live tapi tengok gambar2 die mmg die kecik comel je..hee
pastu suka tengok cara die make up..
simple je...make up die lebih tumpukan pada mata die..
tu yg buat die nmpak lagi menyerlah tu...=)
entry cik yuyu pon best...pasal life die and setiap satu diselitkan
kata-kata nasihat...
hee..tu je la kot...


tag:
to all readers kat my blog...=) tq peeps..

~bAtRisH~

 

2 yang komen mengomen:

solo molo said...

pok amai amai...
belalang kupu-kupu...
join giveaway yuyu...
mana tahu menang ferrero satu...


sape nak menang ipad 2 ???
klik > http://solomolo.blogspot.com/2011/04/yuyu-zulaikha-ferrero-random-giveaway.html

~batrish♥~ said...

dalam join contest pon smpat promote lagi cntest ye incik solo molo...thanx btw =)

 

Blog Template by batrisyaamylea BloggerCandy.com