Tuesday, February 19, 2013

Escape Extreme ThemePark Penang

 salam peeps
selamat tengah hari =)

post kali ni Bat nak cerita pasal satu tempat yang super syiok n best (tunjuk ibu jari tanda best)
tengah survey pakej menarik kat GROUPON tadi..
lepas ternampak satu pakej Outdoor Adventure Pakej at Escape AdvanturePlay
Ingatkan apa la themepark ni kan..sebab kat Teluk Bahang Penang macam dekat dah tapi tak pernah
dengar pulak Penang ada Adventure ThemePark ni..klik la link nye..
tengok pakej..eh macam menarik ni...ada macam-macam wall climbing, firefox etc.
Murah pulak tu..

Lepas tu scrool lagi ke bawah dan ada video yang Groupun sediakan..
Klik la kat butang play..
Tengok...tengok..Omai..omai...
Nak pegi..nak pegi..nak pegi...
Giler Best ni...wuuu...(heart exploding..sebab terlalu excited)
Dah la sekarang ni Bat sangat suka dengan benda yang advanture ni..
I like to challenge myself to do something that I never imagine I can do before..
And you know what..really satisfy me self...haha...

Like..like...lepas dapat gaji ni nak pegi dengan kengkawan ofis...
Yeay...so korang di luar sana jangan lepaskan peluang pegi sana ye..
err..pada yang takut gayat..anda dinasihatkan supaya tak pegi la ye..hehe =D

Check out this cool place peeps..
Escape wait for me next month yeah !



 awsome!



 ~bAtRisH~


2 yang komen mengomen:

nik ros said...

mcm menarik.tapi jauh la dari tempat kami..hehe

~batrish♥~ said...

ha'a..mmg menarik pn..nk kena pegi gak ni..hehe..nnt pegi la buat trip kt sana..=)

 

Blog Template by batrisyaamylea BloggerCandy.com