Friday, March 22, 2013

Custom made Casing Iphone dan Samsung

Salam peeps
Nak introduce kat korang semua
Ready made and custom made design for casing Iphone 5, Iphone 4s, Iphone 4
Samsung S2, samsung S3 dan Galaxy Note 2..

Design ready made yang super simple and cute
untuk custom made pulak korang boleh letak apa sahaja gambar yang korang nak tau..
Nak letak gambar sendiri ke..makwe pakwe ke..suami isteri pon boleh..gambar wedding korang..
any tulisan nama or kata-kata yang korang nak letak..yang penting GAMBAR MESTILAH TERANG DAN JELAS (HIGH RESOLUTION) 
Sebabnya admin nak minor editing untuk gambar yang korang bagi tu..

Pemprosesan mengambil masa sekurang-kurangnya sehari hingga 3 hari waktu bekerja..
untuk Pre-order boleh emailkan kepada:
nfscollection@gmail.com

whatsapp/sms : 0195706565
*sebarang call tidak akan dilayan (ini kerana admin bekerja..sekian harap maklum)
Sila sertakan details berikut:
Nama:
Alamat:
No. Hp:
Model Hp:
Code Design : untuk ready made
Custom made : Sertakan gambar yang jelas  


Harga untuk Ready Made Design RM34 (tak termasuk pos)
Postage : RM6 (semenanjung mlaysia)
                RM9 (Sabah/serawak)
Design boleh pilih kat pic bawah ni..ada kod untuk setiap design



Untuk design Ready made kalau nak letak nama atas design ni Harga akan berubah jadi RM36 since dah tambah nama so jadi Custom Made la..hehe..


Contoh macam ni la..=)




Harga untuk Custom Made Design RM36 (tak termasuk pos)

Postage : RM6 (semenanjung mlaysia)
                RM9 (Sabah/serawak)

Contoh design yang customer dah order boleh tengok gambar kat bawah ni 




 haa..ni contoh-contoh design yang customer bagi pada kami..
cantik ooo...


Untuk Iphone 5 casing yang ada HITAM, PUTIH dan TRANSPARENT
Untuk lain-lain Iphone 4s,4, samsung s2, s3 dengan note 2 cuma ada HITAM dan PUTIH
casing yang digunakan adalah hard plastic casing ye...sila tengok gambar dibawah.








Happy shopping peeps! =)













P/S: gambar yang tak menjolok mata sangat la ye..hehe





 ~bAtRisH~
 

0 yang komen mengomen:

 

Blog Template by batrisyaamylea BloggerCandy.com