Sunday, March 10, 2013

Exercise Di Pagi hari

 Salam Ahad semua
Pagi ni Bat nak kongsi sikit satu video yang best
Video ni sesuai untuk sesiapa yang malas nak keluar melakukan senaman di luar (err..macam Bat)
10 minit je workout..serius peluh kot..and sangat fun jugak...sebab simple je step dia..
Bat buat dalam rumah je..hihi..maklumlah orang malas nak start engine kete ke jogging track..(jauh dari rumah..ok semua tu alasan)
Tapi buat workout good for you..for stamina..for fitness...(orang yang buat ni masih lagi bambam..tak kurus lagi..huhu)
Sekian tips di pagi hari (baru lepas workout ni...peluh merecik kot)
K bye
Enjoy the video


 

 Happy Workout peeps!



 ~bAtRisH~

3 yang komen mengomen:

NinaAz said...

yeah!!!! nina 3 minggu workout + diet. best2!!!!!!! cayok22.. buat hari2 ok!

nik ros said...

rajin nya. sis walau kat umah pun malas
hahaha

~batrish♥~ said...

nina : seriously..wah bestnye..nak kena buat sungguh-sungguh gak ni..hihi


sis ros : ala akak buat sikit-sikit pun kira okla tu..tapi akak jaga anak2 pun dah kira exercise..hihi =))

 

Blog Template by batrisyaamylea BloggerCandy.com