Friday, April 5, 2013

Review Follower 155

Salam Jumaat peeps
Hari ni nak review follower 155
Review yang Bat buat adalah berdasarkan nombor yang Bat suka..hehe
Bat sangat suka nombor 5..tu sebab nak buat review untuk follower ke 155
Yeay!
Semenjak kebelakangan ni sangat ramai yang buat Segmen dan GA..
Bat pun ada terfikir juga..tapi masih dalam perancangan la..hehe

Buat pemilik blog follower 155 iaitu adik Dhia 

you've been review by me..=)
Bat suka blog dia...simple and nice..
sedap mata memandang la orang kata..
header pun comel..macam tuan blog..=D
Bat bagi rate 9/10 untuk blog comel ni





see..comel kan..kebetulan dia ada buat satu segmen mungkin korang berminat nak join kan 
So apa lagi jom pakat-pakat pergi blog dia terjah..hee
just klik je gambar tu
=)






 ~bAtRisH~



3 yang komen mengomen:

dania nadia said...

Yyyyeeeaaayyy ! Dah jumpe kotak komen. Haha. Thanks for review my blog. Hingga mbuatkan diri ini terharu. Mekasihh T.T

nik ros said...

tahniah...moga makin bertambah followernyer

~batrish♥~ said...

dania : u welcome adik =)

nik ros : tq sis =)

 

Blog Template by batrisyaamylea BloggerCandy.com