Monday, July 22, 2013

Custom Made Casing - Full Print

Salam peeps
Hari ini hari Isnin! Selamat bekerja kepada yang bekerja ye. Jangan jadi biskut lemau. Hihi..Hari ini entri tentang bisnes part time Bat la..hee..Setelah beberapa lama order case ditutup disebabkan Si tukang buat cuti kejap bersalin..(Baby dia comel kot..baby Kpop sebab rambut lebat)
Sekarang order di buka seperti biasa dan ada tambahan-tambahan yang lebih menarik di mana dah ada full print. Yeay!

ok for those yang tak tau full print macam mana boleh la tengok gambar-gambar di bawah ye. =)
 
Ini iphone 5 dengan iphone 4 ye. Full print tu kira tepi pun ada print sekali la ye.Harga RM44 postage RM6 (semenanjung)


  Ini pulak S4 pun dah ada full print juga. Harga RM44 postage RM6 (semenanjung)

Ini pulak background design yang baru ye. Boleh la pilih untuk letak as background lepas tu nak tulis nama or letak gambar yang korang nak pun boleh. Kalau tak nak letak background nak letak gambar sahaja pun boleh. =)

 Yang lagi latest adalaha rubber case custom made untuk S3, Ace plus dan Ace. Tapi yang ni tak ada full print la ye. =)


P/s : Untuk maklumat lebih lanjut boleh la ke fanpage FB : NFHStyleCollection
       



 ~bAtRisH~

1 yang komen mengomen:

mama3heroo said...

salam ramadhan # 14..datang dari segmen"
"Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia

 

Blog Template by batrisyaamylea BloggerCandy.com