Wednesday, July 24, 2013

Wordless Wednesday : Makhluk Kuning Dapat Sambutan

Salam peeps
Dah ramadhan ke 15 hari ni
Cepat sangat masa berlalu 
Bulan penuh semalam Subhanallah cantik sangat sampai terlupa nak ambik gambar
O ya!Makhluk kuning di bawah banyak dapat sambutan semenjak dua menjak ni
Tak pernah pergi tengok lagi tak tahu best ke idak




ini custom made case
nak tahu lebih lanjut sila klik fanpage di sidebar sebelah kanan

P/S : Terpikir ada tak orang sanggup buat design ni sebagai hantaran?

3 yang komen mengomen:

Normi Nieza said...

cantik...:)

~batrish♥~ said...

comel kan =)

Aujinz said...

Ambik tempahan ya?.. kalau nak tempah custom made macam mana?

 

Blog Template by batrisyaamylea BloggerCandy.com