Monday, September 19, 2016

SET KESIHATAN JANTUNG SHAKLEE

Assalamualaikum peeps
Hari ni Cik Fit nak kongsi sikit tips Mencegah Masalah Jantung ketika muda lagi ni 
Ramai sebenarnya yang ambil mudah mengenai benda ni tau
Sebab apa Cik Fit kata macam tu?

haa...opkos la sebab orang Malaysia ni sangat mewah dan kaya dengan pelbagai makanan
Faham-faham je la lauk pauk yang kita makan tu actually banyak sangat minyak dan lemak 
Lepas tu orang kita pula makan tak ingat dunia haa..hihi
Tak salah sebenarnya nak makan
Tapi kena control juga tau tambah-tambah bila usia dah makin meningkat
Bak kata pepatah omputih ni

"PREVENTION IS BETTER THAT CURE"

Cegahlah sebelum terlambat 

"DAH TERHANTUK BARU NAK TERNGADAH"
TIADA GUNA LAGI 
ACEEWAHH (^_^)



 Haa siapa kata orang tua je boleh sakit jantung?
Orang muda pun boleh tau
Kalau dah makan Nasi Kandar hari-hari dan setiap malam mestila tak dapat lari dari semua ni. 
Masalah Jantung sering kali dikaitkan dengan Saluran darah yang tersumbat.
Bila tersumbat darah tak dapat nak berjalan dengan lancar dan oksigen nak sampai ke Jantung tu kurang.
 Image result for set jantung shaklee




Jadi Cik Fit nak kongsi Set Kesihatan Jantung Shaklee 
Set ni ada 4 jenis Supplement yang mempunyai fungsi yang berbeza tau
dan paling bestnya Set ni semuanya bahan semulajadi

Jom tengok apa benda yang ada dalam set ni:

1. PHYTOCOL-ST
menyerap kolestrol jahat tang dah bermastautin dalam darah dan menghalang mendapan lemak yang baru dalam salur darah.

Today Deal $50 Off : https://goo.gl/efW8Ef
 Menyerap kolestrol jahat yang dah bermastautin dalam darah dan menghalang mendapan lemak yang baru dalam salur darah

2. OMEGA GUARD
Minyak Omega 3 dalam Omega Guard membantu menurunkan paras kolestrol LDL dan meningkatkan paras kolestrol HDL . Ia juga memelihara kesihatan jantung dan meningkatkan metabolisma tubuh untuk pembakaran lemak yang lebih efisyen

3. CoQHEALTH
1 tablet CoQHealth mengandungi 10mg Vitamin E dan 28mg Coenzyme Q10 membantu memberi tenaga dan menguatkan otot jantung untuk mengepam darah dengan lancar dan stabil.
Selain itu juga CoQHealth juga menggalakkan dan melindungi kesihatan arteri dengan pengoksidaan kolestrol LDL. 

4. VIVIX
Salah satu bahan dalam Vivix adalah Anggur Muscadine di mana di Malaysia harga sebiji mencecah ratusan ringgit tau. Rasa Vivix yang sedap ni adalah kegemaran saya untuk kesihatan selular. Vivix sangat kaya dengan antioksida dan flavonoids yang melindugi sel-sel daripada rosak dan memulihkan kembali sel-sel yang telah rosak.
menyerap kolestrol jahat tang dah bermastautin dalam darah dan menghalang mendapan lemak yang baru dalam salur darah.

Today Deal $50 Off : https://goo.gl/efW8Ef
Phytocol-ST menyerap kolestrol jahat tang dah bermastautin dalam darah dan menghalang mendapan lemak yang baru dalam salur darah.

Today Deal $50 Off : https://goo.gl/efW8Ef
Phytocol-ST menyerap kolestrol jahat tang dah bermastautin dalam darah dan menghalang mendapan lemak yang baru dalam salur darah.

Today Deal $50 Off : https://goo.gl/efW8Ef

Minyak Omega 3 dalam Omega Guard membantu menurunkan paras kolestrol LDL dan meningkatkan paras kolestrol HDL. Juga memelihara kesihatan jantung dan meningkatkan metabolisma tubuh untuk pembakaran lemak dengan lebih efisien.

Today Deal $50 Off : https://goo.gl/efW8Ef


Berminat nak tahu lebih lanjut ?

Shaklee Independent Distributor : 1217813
whatsapp 0195706565

0 yang komen mengomen:

 

Blog Template by batrisyaamylea BloggerCandy.com