Thursday, December 25, 2008

==veRy hArD==

setiap masalah dalam hidup kita ni adalah satu cabaran untuk kita jadi lebih kuat kan...dan aku belajar dari cabaran yang aku tengah alami sekarang ni...sakit hati...kerana telah dilukai...dan untuk itu aku cuba untuk lebih tabah untuk tidak menangis...tapi malangnya aku belum cukup kuat nak hadapinya...malam ni hati aku terlalu sakit...kerana kesilapan yang aku dah buat...hati aku sakit sangat sampai aku sendiri rasa aku tak mampu nak hadapinya lagi...bagi aku dugaan ni la yang paling besar aku pernah hadapi...mungkin bagi sesetengah orang masalah aku ni taklah besar mana...tapi bagi aku besar...mungkin sbb aku masih lemah..mungkin aku masih tak mampu hadapinya...malam ni aku menangis...menangis sepuas-puasnya...semenjak msalah ni jadi aku tak pernah menangis teruk macam ni...tapi malam ni mungkin sebab dah sampai ke kemuncaknya...sampaikan aku tak mampu nak menanggungnya lagi..hanya tangisan menjadi peneman malamku ini...malam-malam ku yang sunyi...♥
nasiblah [abg .A.]♥ ada di saat aku memerlukan teman untuk meluahkan perasaan aku yang sangat sedih ni..dialah yang banyak bagi aku nasihat dan semangat dia pun alami masalah yang sama macam aku jugak...tapi dia tenang dan suruh aku jadi lebih kuat...sebab aku adik dia kan...kalau jadi adik dia msti kena kuat...[abg .A.]♥ sangat kuat dan tabah kan...dia juga sangat baik...nasib saya sangat baik sbb ada abg yang sangat penyayang macam dia...bertuahkan aku ada abg macam dia..walaupun bukan abg kandung tapi aku merasa jugak ada abg...dah lama sangat teringin nak ada abg yang sangat sayangkan adik dia yang sangat care adik dia dan yang sangat suka sakat adik dia[suke je nak lepuk orang..hehe..tapi saya tau dia sayang saya]..saya dah jumpa dia...saya harap saya terus kekal jadi adik kesayangan dia...♥
abg pun jangan sedih adik pasti abg akan dapat yang lebih baik kan...[abg jgan sedih2 lagi adik yakin there will be someone out there for you who can take care you]♥
sebab saya tak pernah ada abang org cakap ada abg best memang best kalau ada abg mcm [abg .A.] caring,loving,childish pn ye jgk, and i love him for that...hoping to be your little sis forever abg..♥ if you read this abg i'm glad to be ur sis♥


~bATrisH♥ ~

8 yang komen mengomen:

Anonymous said...

sape la abg A tu ek...leh knl kan kat kite tak...nak berkenalan la dgn abg tuh...hihihihi

~batrish♥~ said...

hehe...ala wat2 xknal lak die ek..padahal die la abg A tu...

Anonymous said...

[abang]
jodoh semua di tgn tuhan...kite tak leh lawan takdir...ape semua keputusan kite kena trima..walaupun pahit tp kite ade kehidupan sendiri yg perlu kite troskan...perjalanan hidup kite ni terlalu luas nak kite lalui...ini lah namanye asam garam kehidupan..kalau kite syg org tu kite kena berkorban...biar kite merana..biar die happy...n kite syg die...kite perlu lihat die happy...n jgn risau...ALLAH maha adil..suatu ari nnt kite akan dpt kebahagian yg lebih...kita doakan je org yg wat kite tu bahagia...sbb kite syg die kan...doakan die happy n bahagia slalu sbg tanda kite syg pd die...n jgn sedih krn die sbg kite hormat keputusan die...dgn kite hormat keputusan die tu lah sbg takde kite syg n respect die...so hope fit success ape jua fit lakukan...

Anonymous said...

uishhh..Abg A??
siape kah?
bgusla kalo camtu..
at least de tmpt mengadu..
moge hepy2 k..jgn cedey2 dah..

~batrish♥~ said...

abg A he's my saviour...
at least dia ada...utk tmankan..

hans said...

wah,bagus ada abang A....
aku pun nak ada la...
abang B la...
A hang dah amik...
hahaha

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

btw..kalo bleh jgn terlalu lyn sgt prasaan tu..
nti akn jd lbh sedih..awk pnh baca entry sy yg tajuk cintaku vs kenangan vs ketabahan??
lau blom baca la...n sy bkn student uitm but usm.. ;)

~batrish♥~ said...

hans:haha..leh hang amik abg B aku dh ada abg A dh xley amik dah...

gadis kampung separa bandar:yela kalu layan nanti msti lagi sedih..xbaca lg rasanya...nnti saya baca la...:)

 

Blog Template by batrisyaamylea BloggerCandy.com