Monday, April 25, 2011

Iklan Aiskrim Korea Yg Macam...Erkk! Terkelu Lidah Nak Berkata

salam peeps
selamat petang...hee..mood sangat ceria lagi petang ni..
korang nak tahu tak???*mesti korang nak kan..kan*
tadi kan masa Bat bw kat blog bagus..memang blog ni bagus tau..sebab nama blog ni belog bagus =)
hehe..tuan blog ni nama Shafiq Izzudin...nak berkenalan klik la kat belog bagus *err..cek promote blog incik shaffique tnpa kebenaran harap maklum*
lepas tu kan Bat tengok satu entri dia pasal iklan aiskrim kat Korea...Bat pon rasa macam best je ni nak tengok la kan..sekali lepas tengok..
.
.
.
.
.
.
.
.
Errrkkk!Iklan aiskrim ka apa neh? Terkedu tak terkata apa-apa....
Korang tengokla sendiri kalau nak tau..*sambil urut dada*










~bAtRisH~



8 yang komen mengomen:

fareiyka said...

haha.. 200% tak senonoh. . mao makan po ta de selera. . :p

~batrish♥~ said...

haha..tau xpe...

budak kampung said...

HAHAHA jangan makan aiskrim ni kang tetibe wat tiger dance hahaha

~batrish♥~ said...

haha..tula..nasib baik aiskrim ni takde kat malaysia...

cikcomot said...

kompem tak nak beli ice cream tuu..

:D

akutetapaku.com said...

singgah bc n3 d sini...

singgah2 la disini

http://akutetapaku85.blogspot.com/

~batrish♥~ said...

cik comot : mmg konfem da xlalu nk beli pun cik comot

akuttp aku : tq..sy singgah nnt =)

Badrulez said...

Serious mmg terkelu dan terkedu...dah hbis tgok bru tergelak...haha...^^

 

Blog Template by batrisyaamylea BloggerCandy.com