Monday, August 5, 2013

Raya Oh Raya!

Salam peeps

Ramadhan dah nak berlalu pergi
Syawal bakal datang mengganti
Raya tahun ni tak tahu nak raya mana lagi
Mungkin tempat biasa lagi

Tudia konon macam pantun la tu kan
haha..lantakla janji belakang tu bunyi sama

Korang raya mana tahun ni?
Persiapan raya dah siap ke?
Tahun ni my mom gila kentang semua nak baru je
Perabot baru, aircond baru, bekas kuih pun baru
Aiyo tepuk dahi!

Tak apalah mak asal mak bahagia sudah =)
Eksaited semua nak vintage bagai
haha

Suasana kat ofis pulak memang la dah mula lengang
Especially yang duk jauh memang dah bercuti start jumaat lepas
Yang duk dekat ni la terpaksa berkorban cuti ye
Cuti start hari rabu
Duk layan lagu raya je ni..haila
Mood kerja dah takda dah ni
Ingat ketupat rendang ingat laksa nak buat
Ingat nak raya..hihi

Oklah enough bebel 
Bat nak ucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin
Buat semua muslimin muslimat 





 

0 yang komen mengomen:

 

Blog Template by batrisyaamylea BloggerCandy.com